“Καρφιά” Βενιζέλου σε Κουβέλη-Παπανδρέου

“Καρφιά” Βενιζέλου σε Κουβέλη-Παπανδρέου

 

Αιχμές κατά του προέδρου της ΔΗΜΑΡ, Φώτη Κουβέλη και του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου άφησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος κατά την χθεσινή κοινή συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας και του Πολιτικού Συμβουλίου του κόμματος.

Όλα άρχισαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Real Fm, όταν ο Απόστολος Κακλαμάνης τοποθετήθηκε για την τροπολογία για τα «θαλασσοδάνεια» των κομμάτων, για την οποία έχει εκφράσει την διαφωνία του. Τότε ο Ευάγγελος Βενιζέλος ανέφερε ότι ο Φώτης Κουβέλης ήταν ο «συγγραφέας» της συγκεκριμένης τροπολογίας ωστόσο μετά δεν τη ψήφισε. Παράλληλα είπε ότι αν η τροπολογία «περνούσε» από τη Βουλή, πρόεδροι αλλά και διευθυντές κομμάτων θα πήγαιναν στο Εισαγγελέα.

Η αναφορά στον πρώην Πρωθυπουργό, Γιώργο Παπανδρέου έγινε με αφορμή συζήτηση για το θέμα της λίστας «Λαγκάρντ».

«Κάποιοι λαλίστατοι ήξεραν να  βγάλουν ανακοινώσεις για να υπερασπιστούν τον Γιώργο Παπανδρέου για την στάση του στην Προανακριτική Επιτροπή, πράγμα που δεν έκαναν για μένα όταν με στοχοποίησαν η Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο Ηλίας Κασιδιάρης. Αν με ρωτούσε ο κ. Παπανδρέου θα του έλεγα να πάει στην Προανακριτική Επιτροπή για να αποδειχτεί η σκευωρία του ΣΥΡΙΖΑ και η συμπόρευσή του με την Χρυσή Αυγή», είπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, σύμφωνα με τον Real Fm.

Τέλος, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφερόμενος στα οικονομικά του κόμματος ανέφερε ότι ήταν σε κάκιστη κατάσταση όταν εκείνος ανέλαβε την ηγεσία, μετά τον Γιώργο Παπανδρέου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ