Καραμέρος στον Realfm 97,8: Είδα τον κ. Τσακαλώτο στεναχωρημένο και δυσαρεστημένο

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τομεάρχης Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γιώργος Καραμέρος, μίλησε για τις εξελίξεις στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου με τον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8.

«Το να κάνουμε εμείς ασκήσεις ιδεολογικές ή να μιλάμε σαν τους Καπουλέτους και τους Μοντέγους στην Βερόνα τον 15ο αιώνα, που τους χώριζε ένα θανάσιμο μίσος χωρίς να ξέρουν από πού, είναι η ιστορία που βασίστηκε το έργο του Σαίξπηρ, Ρωμαίος και Ιουλιέτα, να μαλώνουμε περί όνου σκιάς, μας φέρνει εκτός των αναγκών της ελληνική κοινωνίας» είπε αρχικά.

«Είναι μια αρνητική εικόνα» σχολίασε. «Τελευταίο επεισόδιο αυτής της εσωστρέφειας είναι η χθεσινή εκδήλωση με τον κ. Τσακαλώτο που έγινε, όπου το βασικό ερώτημα είναι αν υπάρχει πολιτικός χώρος μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανανεωτική ριζοσπαστική αριστερά. Εγώ δεν αντιλαμβάνομαι αυτή τη στιγμή να μην υπάρχει» επεσήμανε.

«Θεωρώ ότι πρέπει να υπάρξει πολιτική ενότητα, ένα συνέδριο σύνθεσης. Δεν αιφνιδιάστηκα χθες όταν άκουσα αυτά τα λόγια από τον κ. Τσακαλώτο πέντε ημέρες πριν από την συνεδρίαση της κεντρικής επιτροπής, όπου θα μπορούσαν να τεθούν με έμφαση. Όπως επίσης, επειδή είχαμε μια κλειστή σύσκεψη της ΚΟ με τους τομεάρχες, δεν τα άκουσα στον ίδιο τόνο. Τον είδα χθες στεναχωρημένο και δυσαρεστημένο τον κ. Τσακαλώτο. Η προσωπική μου άποψη είναι ότι πρέπει να υποβαθμιστεί αυτή η κατάσταση, υπάρχει το ερώτημα για τις διαγραφές στην επιτροπή δεοντολογίας θα μπορούσε να υπάρχει μια κύρωση μικρότερη της διαγραφής, να υπάρξουν υποχωρήσεις. Από όλη αυτή την κατάσταση ευνοείται ο κ. Μητσοτάκης» περιέγραψε ο κ. Καραμέρος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ