Κανέλλη στον Realfm 97,8: Χωρίς κατάργηση φόρων και αυξήσεις στους μισθούς δεν πρόκειται να ανακουφιστεί κανένας

Η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη, σε συνέντευξή της στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα, αναφέρθηκε τόσο στα νέα μέτρα για την ακρίβεια όσο και στον πόλεμο στην Ουκρανία.

“Αξίζουν σχόλιο αυτά τα μέτρα; Χωρίς κατάργηση φόρων, χωρίς αυξήσεις στους μισθούς που είναι τα ελάχιστα δεν πρόκειται να ανακουφιστεί κανένας. Όλα τα υπόλοιπα είναι προφάσεις εν αμαρτίαις” σχολίασε.

“Μια χώρα έχει δικαίωμα να αποφασίσει να ενταχθεί στο ΝΑΤΟ. Πρακτικά δεν την έχει γιατί δεν υπάρχει ευρωπαϊκή άμυνα και ασφάλεια, κρέμεται από το ΝΑΤΟ και τους Αμερικάνους. Δεν έχει επιλογή” ανέφερε.

“Είναι ελεύθερη η Ουκρανία στ’ αλήθεια; Το πρώτο πράγμα που αποφασίστηκε στην Ουκρανία ήταν πώς θα βγει από την φτώχεια και να γίνουν ξένες επενδύσεις από κεφάλαια που αγοράζουν τα πάντα και ΔΝΤ και χίλια δύο. Χρωστάει και η Ρωσία του Πούτιν τα λιγότερα από όλους. Αυτό πρέπει να γίνει τώρα, να χρωστάει και αυτή όσα χρωστάνε οι Αμερικάνοι, γι’ αυτό γίνεται ο πόλεμος” πρόσθεσε.

“Η ελευθερία δεν μπορεί να υπαγορεύεται από αποικιοκράτες που λήστεψαν ολόκληρο τον κόσμο και κάθε φορά που μιλάτε για δικαιώματα και ελευθερία να θυμάστε ένα λογοπαίγνιο “στην Ελλάδα τα δικαιώματα λέγονται δικαιώματα ή πνευματικά δικαιώματα, σε όλη τη Δύση λέγονται royalties δηλαδή βασιλικά, που σημαίνει ότι πληρώνεις το αφεντικό” κατέληξε η κ. Κανέλλη.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ