“Μετά τις εκλογές, σε έξι μήνες, ένα χρόνο, όποια κυβέρνηση βγει δεν θα καθήσει και πολύ, θα την ανατρέψει ο λαός”, είπε η γ.γ. του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα, μιλώντας στο MEGA, τονίζοντας ότι “μακάρι να μην μπορούσε να σχηματιστεί κυβέρνηση, δυστυχώς όμως θα σχηματιστεί, καθώς παίζονται μεγάλα συμφέροντα”.
“Έχουν γίνει πάρα πολλές μεταγραφές, η επόμενη Βουλή θα έχει πολύ μεγάλη ευκινησία ανάμεσα στα κόμματα. Άλλη θα βγει, αλλη θα εξελιχθεί, μόνη σταθερή δύναμη θα είναι το ΚΚΕ”, επισήμανε η κα. Παπαρήγα, υπογραμμίζοντας ότι αν λάβει εντολή σχηματισμού κυβέρνησης θα την επιστρέψει καθώς αναρωτιέται με ποιον μπορεί να συμφωνήσει το ΚΚΕ.
Παράλληλα, επιτέθηκε στον Αλέξη Τσίπρα κατηγορώντας τον ότι κάθε μέρα αλλάζει θέση στα προεκλογικά ζητήματα. “Ο κ.Τσίπρας μας θέλει στην κυβέρνηση, αν και εκ του ασφαλούς κάνει την πρόταση”, πρόσθεσε.
σχολίασε κι εσύ
Ακολουθήστε το Enikos στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο στο enikos.gr
Ειδήσεις
Ροή Ειδήσεων
41 λεπτά πριν
Δολοφονία στον Άγιο Δημήτριο: Στον εισαγγελέα ο 20χρονος δράστης και οι άλλοι τρεις κατηγορούμενοι
ENIKOS NETWORK
Ασθενείς με Διαβήτη: Ελάχιστα τα 4 κουτιά ταινιών σακχάρου ετησίως- Δεν καλύπτονται οι πραγματικές ανάγκες