Κάλεσμα Εμφιετζόγλου-Μπογδάνου για πατριωτικό συνασπισμό – Κατεβαίνουν στις εκλογές

Νέο κάλεσμα για μία μεγάλη συζήτηση στον πατριωτικό χώρο κάνει με δήλωσή του στο enikos.gr, ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος, ο οποίος ανακοίνωσε πως θα κατέβει κανονικά στις εκλογές μαζί με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου.

του Μίλτου Σακελλάρη

«Το σύστημα κόβει παράνομα τα πατριωτικά κόμματα. Επιτέλους απαιτείται ο μεγάλος πατριωτικός συνασπισμός. Μην λείψει κανείς. Γι’ αυτό εργαζόμαστε με τον Πρόδρομο Εμφιετζόγλου. Σε αυτό πιστεύουμε. Προσοχή όμως, προσκλητήριο δεν σημαίνει ελάτε να φάμε και μετά εσείς να πλύνετε τα πιάτα και να πληρώσετε τον λογαριασμό. Τα εγώ στην άκρη. Υπεράνω όλων η Πατρίς», μας είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μπογδάνος.

Την Τετάρτη 24 Μαΐου, ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου άλλαξε όνομα και έμβλημα στο κόμμα του για να συμμετάσχει στις εκλογές της 25ης Ιουνίου. Όπως ανακοίνωσε το κόμμα του θα λέγεται  «Πατριωτική Δύναμη».

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωση ο Πρόδρομος Εμφιετζόγλου «μετά την απορριπτική απόφαση του Αρείου Πάγου, αποφασίσαμε τις εξής αλλαγές στον τίτλο και στο έμβλημα του κόμματος: Η “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ” αντικαθίσταται με την “ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ” και το έμβλημα του “Ήλιου της Βεργίνας” κατ’ ανάγκη αποσύρεται και στη θέση του τοποθετείται το κεφάλαιο Έψιλον εντός πλαισίου. Το “Ε” συμβολίζει την Ελλάδα, τον Ελληνισμό, τους Έλληνες, το Έθνος, την Ένωση, την Ελευθερία, την Ευχή, την Ευλογία, την Ευτυχία, την Ευημερία, τον Εμφιετζόγλου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ