«Καλάθι του νοικοκυριού»: Σφοδρή κόντρα Γεωργιάδη – ΣΥΡΙΖΑ για τα αντικλεπτικά στις παιδικές τροφές

Σφοδρή πολιτική αντιπαράθεση προκάλεσαν οι εικόνες των βρεφικών τροφών με αντικλεπτικά συστήματα, στα ράφια των σούπερ μάρκετ. Η  αντιπαράθεση μεταξύ του Άδωνι Γεωργιάδη και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή το καλάθι του νοικοκυριού και την αναφορά του υπουργού Ανάπτυξης στον Αλέξη Τσίπρα συνεχίστηκε και σήμερα.

«Είναι φυσιολογικό, κάποιες αλυσίδες προσπαθούν να προστατεύσουν την περιουσία τους» ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης, με τον Νάσο Ηλιόπουλο του ΣΥΡΙΖΑ να απαντά ότι η «κυβέρνηση έχει οδηγήσει στην πτωχοποίηση των πολιτών».

Η κόντρα έχει ξεκινήσει από χθες στην Βουλή, όταν ο υπουργός Ανάπτυξης είχε αναφερθεί στο καλάθι του νοικοκυριού και χαρακτήρισε τον Αλέξη Τσίπρα «ανεπάγγελτο τεμπέλη» για να ακολουθήσει σήμερα η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης απάντησε στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ αναφέροντας σε ανάρτησή του στο Twitter:« «Διάβασα την ανακοίνωση του ⁦Αλέξη Τσίπρα για το ότι τον αποκάλεσα “ανεπάγγελτο τεμπέλη” εν τη ρύμη του λόγου μου χθες στην Βουλή. Ομολογώ ότι μετρώντας σήμερα τα εκατοντάδες του ένσημα στον ιδιωτικό τομέα πριν διοριστεί αρχηγός, ότι έκανα λάθος…».

Λίγο αργότερα ο αναπληρωτής Εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α, Στέργιος Καλπάκης, σχολίασε τις εικόνες που κυκλοφόρησαν χτες Τετάρτη 16 Νοεμβρίου με τα κλειδωμένα βρεφικά γάλατα, απαντώντας ταυτόχρονα στον υπουργό Ανάπτυξης της Ν.Δ, Άδωνι Γεωργιάδη, ο οποίος χτες “πρόσβαλε με άθλιο τρόπο τον πρώην Πρωθυπουργό”, όπως καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ