Κακλαμάνης στον Realfm 97,8: Να ανακοινώνονται οι εταιρείες που αισχροκερδούν

Ο Νικήτας Κακλαμάνης, αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, παραχώρησε συνέντευξη στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Κάτια Μακρή. 

“Δύο ημέρες συζητούσαν στην Ευρώπη και για την ακρίβεια στην ενέργεια και για το επισιτιστικό πρόβλημα. Πού κατέληξαν; Στο ότι θα αγοράσουμε από την Αμερική υγροποιημένο αέριο και όλα τα υπόλοιπα και προτάσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραπέμφθηκαν για τον Μάιο. Ταυτόχρονα, αρχίσουν σήμερα οι διαβουλεύσεις στην Τουρκία. Αν αυτό το πράγμα δεν είναι ντροπή για την Δύση συνολικά να κάνουμε ειρηνευτικές διαδικασίες σε μια χώρα, που πριν από 50 χρόνια έκανε ότι ακριβώς κάνει η Ρωσία του Πούτιν στην Ουκρανία, στην Κύπρο” ανέφερε.

“Αν πάνε να κάνουν πολιτικό ξέπλυμα του Ερντογάν, γιατί το επόμενο βήμα θα είναι να νομιμοποιηθεί η κατάσταση στην Κύπρο. Αυτό δεν μπορεί να γίνει αποδεκτό ούτε από την Ελλάδα ούτε από την Κύπρο” σημείωσε.

Ο κ. Κακλαμάνης αναφέρθηκε στην αισχροκέρδεια και στο πρόστιμο που μπήκε σε μεγάλη αλυσίδα σούπερ μάρκετ πριν από λίγες ημέρες. “Επισήμως δεν μάθαμε το όνομα. Είναι λάθος. Σε πιάνω να αισχροκερδείς διότι έκρυψες στην αποθήκη το ηλιέλαιο; Αμέσως το όνομα! Εάν πράγματι πρόκειται για αισχροκέρδεια δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει ευαισθησία” σχολίασε.

“Σκληροί έλεγχοι και αμέσως να ανακοινώνονται. Να ξέρει το κοινό ποιος είναι αυτός που στην πλάτη του λαού πάει να βγάλει περισσότερα χρήματα από όσα του αναλογούν” υπογράμμισε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ