Πάτρα: Στις οντισιόν του X Factor ο Μάνος Δασκαλάκης – Η μαρτυρία στο “Πρωινό”

Ο Μάνος Δασκαλάκης, σύμφωνα με μαρτυρία που έφερε στο φως η εκπομπή “Πρωινό” του ΑΝΤ1, δύο μήνες πριν από τον θάνατο της Τζωρτζίνας, είχε έρθει από την Πάτρα στην Αθήνα και έκανε οντισιόν για το X Factor.

Η υπόθεση με τα τρία νεκρά παιδιά στην Πάτρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο, συνεχίζει να απασχολεί την κοινή γνώμη η οποία παρακολουθεί με ενδιαφέρον κάθε νέα μαρτυρία.

Το πρωί της Τρίτης, μέσα από την εκπομπή “Πρωινό” έγινε γνωστό πως ο πατέρας των τριών παιδιών, Μάνος Δασκαλάκης, είχε πάρει μέρος στις οντισιόν του X Factor. Η συγκεκριμένη πληροφορία έφτασε στην εκπομπή από συνυποψήφιο του Μάνου Δασκαλάκη.

Συγκεκριμένα, η μαρτυρία αναφέρει: «Είχα δηλώσει συμμετοχή για το X Factor. Μου ζήτησαν να βρίσκομαι την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου στο θέατρο Χυτήριο στις 12:00 το μεσημέρι. Ήμασταν αρκετά άτομα έξω, δεν μπαίναμε μέσα με τη σειρά που είχαμε φτάσει στο χώρο. Ανάμεσα σε αυτούς που ήμασταν έξω, ήταν και ο Μάνος, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι ήταν αυτός. Τον θυμάμαι πολύ καλά. Μπορώ να σας πω και τι φορούσε γιατί μου έκανε εντύπωση. Ο πολύ μεγάλος ξύλινος σταυρός που φορούσε. Μαύρο μπλουζάκι κι άσπρη ζακέτα με κουκούλα. Τον άκουσα να λέει ότι ήρθε από Πάτρα. Μας είπε ότι ήταν οδηγός νταλίκας, δεν είπαμε πολλά. Ήταν χαμογελαστός και μάλιστα ο λιγότερο αγχωμένος από όλους μας».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ