Κακλαμάνης: Επαναφέρω την πρόταση εξεταστικής για την είσοδο στο μνημόνιο

«Όταν συγκυβερνούσαμε με το ΠΑΣΟΚ, η επίσημη  δικαιολογία ήταν  ότι αντιδρούσε το ΠΑΣΟΚ και άρα δεν μπορούσαμε να κάνουμε την εξεταστική που είχαμε δεσμευθεί, πως μπήκαμε στο μνημόνιο. Εγώ την πρόταση αυτή την επαναφέρω», ανέφερε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και αντιπρόεδρος της Βουλής Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Η Νέα Δημοκρατία πρέπει να πάρει πρωτοβουλία και να ζητήσει να γίνει εξεταστική επιτροπή, υποθέτω ο ΣΥΡΙΖΑ θα το ψηφίσει,  ακούω ότι πιθανώς και η κ. Γεννηματά δεν έχει αντίρρηση, και όχι λόγω των οικονομικών όρων, λόγω των πολιτικών όρων», τόνισε ο κ. Κακλαμάνης. 

«Μπήκαμε στο μνημόνιο δεχόμενοι απαρχής, με εκείνη τη δήλωση στο Καστελόριζο, και την παρουσία του ΔΝΤ. Και να αρχίσει η έρευνα, για αν μην σπεύσουν να πουν ότι θέλουμε να αφήσουμε έξω τη δική μας περίοδο, θυμάστε ότι εξάλλου αυτή ήταν και η πρόταση της  ΝΔ, όταν κοινοβουλευτικός της εκπρόσωπος ήταν ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος,  από το 2000».

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ

Διαβάστε επίσης:

Παππάς: Ο ΕSM να αναλάβει τον ρόλο του Ταμείου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ