Ήσυχος: Δεν είναι το πρέπον ο διάλογος μέσω των καταλήψεων

Ο αναπληρωτής υπουργός Εθνικής Άμυνας, Κώστας Ήσυχος, μίλησε στον Real Fm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, με αφορμή τις καταλήψεις δημόσιων κτιρίων και τις διαμαρτυρίες αλληλέγγυων προς τους απεργούς πείνας των φυλακών.

«Η δική μου η άποψη ότι δεν μπορεί να επιλύονται δομικά προβλήματα του σωφρονιστικού συστήματος με καταλήψεις και με τέτοιου είδους ενέργειες. Καλώς να γίνει διάλογος. Η διαβούλευση είναι εργαλείο για την κυβέρνηση, είναι το βασικό της εργαλείο ο διάλογος. Διάλογος μέσω των καταλήψεων – ακόμα και ειρηνικών καταλήψεων, χωρίς βία , το παρατηρώ και εγώ- δεν είναι το πρέπον, δεν είναι κείνη η εικόνα που χρειαζόμαστε σήμερα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ήσυχός και συνέχισε:

«Δυστυχώς, αυτή η εικόνα τροφοδοτεί την αντιπολίτευσης που δεν έχει αυτήν την στιγμή ένα πολιτικό, ουσιαστικό λόγο να αντιπολιτεύεται την κυβέρνηση είτε στα νομοσχέδια που έχουν προταθεί είτε σε αυτά που έρχονται και επιλεγεί τον δρόμο της προσωπικής αποδόμησης κάποιων υπουργών».

«Χθες ήταν ο κ. Κατρούγκαλος, σήμερα είναι η κ. Κωνσταντοπούλου, αύριο μπορεί να είμαι εγώ ή κάποιος άλλος. Αυτός ο δρόμος δεν πάει άλλο», πρόσθεσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Διαβάστε επίσης:

Μαριάς: Να αποζημιωθούν οι παραγωγοί των Τρικάλων

Σταϊκούρας: Οι αριθμοί σε αυτά τα μέτρα είναι υπερεκτιμημένοι

Ο Λαφαζάνης λέει “όχι” στη δίκη της Χρυσής Αυγής στον Κορυδαλλό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ