Ιστορική ομιλία του Ομπάμα με φόντο την Ακρόπολη

Στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων, κοντά στο αστεροσκοπείο Αθηνών, θα μιλήσει ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα... ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Στο πλάτωμα του τηλεσκοπίου Δωρίδη στον αρχαιολογικό χώρο των Δυτικών Λόφων, κοντά στο αστεροσκοπείο Αθηνών, θα μιλήσει ο Αμερικανός Πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα κατά την παραμονή του στην Αθήνα, μετά και τη σύμφωνη γνώμη του ΚΑΣ που γνωμοδότησε σήμερα θετικά για την προσωρινή παραχώρηση χρήσης του παραπάνω χώρου.

Η ομιλία του, που έχει προγραμματισθεί για τις 16 Νοεμβρίου, θα γίνει με φόντο την Ακρόπολη των Αθηνών και θα επικεντρωθεί στις αξίες της Δημοκρατίας.

Η επίσκεψη του Αμερικανού Πρόεδρου στην Ελλάδα στις 15 και 16 Νοεμβρίου έχει χαρακτηρισθεί ιστορική.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε επίσης:

Ο Ομπάμα στους Αμερικανούς: “Βγείτε από τα σπίτια. Ψηφίστε”

Ανήμερα των εκλογών ο Ομπάμα πάει για μπάσκετ – ΦΩΤΟ

Διαμαρτυρία στο Αμερικανικό Προξενείο Θεσσαλονίκης κατά της επίσκεψης Ομπάμα

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.