Ηλιόπουλος σε Πελώνη: Τις αντιδράσεις γεννά η αδιέξοδη και επιθετική για την κοινωνία πολιτική της κυβέρνησης

Πυρά κατά της κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού, τον οποίο κατηγορεί ότι “ποντάρει στην καταστολή και στον αυταρχισμό για να ξεφύγει από την αποτυχία του σε πανδημία και οικονομία”, εξαπολύει ο Νάσος Ηλιόπουλος, απαντώντας στην κυβερνητική εκπρόσωπο.

Σε ανακοίνωσή του, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει πως “αν η κα Πελώνη έχει αμφιβολίες για το ποιος διχάζει, δεν έχει παρά να ρίξει μια ματιά στο πρωτοφανές αρνητικό, για εν ενεργεία πρωθυπουργό, ισοζύγιο μηνυμάτων στην επίσημη σελίδα του κ. Μητσοτάκη στο fb” για να προσθέσει: “Η αδιέξοδη και επιθετική για την κοινωνία πολιτική της κυβέρνησης είναι αυτή που γεννά τις αντιδράσεις. Μία κυβέρνηση που ανακοινώνει lockdown μέσα στο lockdown, που οδηγεί τους ανθρώπους να ρισκάρουν καθημερινά όταν συνωστίζονται στα μέσα μεταφοράς και τους χώρους εργασίας. Ο κ. Μητσοτάκης ποντάρει στην καταστολή και στον αυταρχισμό για να ξεφύγει από την αποτυχία του σε πανδημία και οικονομία”.

Πελώνη: Κουνώντας το δάχτυλο, ο κ. Τσίπρας στο τέλος καταλήγει να δείχνει μόνος του τον εαυτό του

Προηγουμένως, η Αριστοτελία Πελώνη κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να πάρει θέση για τις συνεχείς διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας του κορονοϊού, αλλά και για το εάν δέχεται το ρίσκο, που αφορά την υγεία των άλλων και όχι τη δίκη του, απαντώντας στη σχετική δήλωση του Αλέξη Τσίπρα.

Συγκεκριμένα, η κυβερνητική εκπρόσωπος ανέφερε σε δήλωσή της: “Όλοι οι Έλληνες έχουν διαπιστώσει και διαπιστώνουν καθημερινά ποιος επενδύει στον διχασμό και την πόλωση. Δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα, είναι τα έργα που μετρούν. Και τα λόγια του που τον συνοδεύουν. Το “ή τους τελειώνουμε ή μας τελειώνουν” όχι μόνο δεν το ξέχασε, αλλά συνεχίζει στον ίδιο δρόμο. Κουνώντας το δάχτυλο, ο κ. Τσίπρας στο τέλος καταλήγει να δείχνει μόνος του τον εαυτό του. Υ.Γ. Ακόμα περιμένουμε να πάρει θέση για τις συνεχείς διαδηλώσεις εν μέσω πανδημίας και για το αν δέχεται το ρίσκο που αφορά την υγεία των άλλων και όχι τη δική του”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ