Ηλιόπουλος σε Οικονόμου: Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετράει αντίστροφα και το γνωρίζει

Κόντρα ξέσπασε μεταξύ της κυβέρνησης και του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανάρτηση που έκανε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας στο Twitter. Ο Γιάννης Οικονόμου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα ανέφερε ότι “ο κ. Τσίπρας όσο και αν βαυκαλίζεται δείχνει ότι δεν έχει μάθει τίποτα από το 2015-2019”, με τον Νάσο Ηλιόπουλο να κατηγορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη ότι “ενδιαφέρεται μόνο για τη λεηλασία του δημόσιου χρήματος την ίδια στιγμή που αφήνει τους πολίτες χωρίς καμία προστασία απέναντι στην ακρίβεια”.

Η απάντηση του Νάσου Ηλιόπουλου στον Γιάννη Οικονόμου

Αναλυτικά, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος απαντά στον κυβερνητικό εκπρόσωπο τα εξής:

“Η κυβέρνηση Μητσοτάκη μετράει αντίστροφα και το γνωρίζει. Ενδιαφέρεται μόνο για τη λεηλασία του δημόσιου χρήματος την ίδια στιγμή που αφήνει τους πολίτες χωρίς καμία προστασία απέναντι στην ακρίβεια.

Δεν αντέχει την αλήθεια και για αυτό παλεύει με κάθε μέσο να προστατεύσει το καθεστώς Μητσοτάκη. Με προσπάθειες ασφυκτικού ελέγχου της ενημέρωσης αλλά ακόμα και της δικαιοσύνης. Ο ακροδεξιός αυταρχικός λαϊκισμός της κυβέρνησης Μητσοτάκη δεν μπορεί να κρυφτεί άλλο.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η απαλλαγή της κοινωνίας από την κυβέρνηση αδιευκρίνιστης ευθύνης του κ. Μητσοτάκη θα είναι μια δημοκρατική νίκη της χώρας και μια νέα αρχή για την προστασία όλων των πολιτών”.​

Τι ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Νωρίτερα σήμερα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου σχολίασε για την ανάρτηση του Αλέξη Τσίπρα: “Η Ελλάδα, με κύρος και ισχυρή παρέμβαση στα διεθνή fora, πρωταγωνιστεί σε όλες τις διεργασίες σχετικά με τις προκλήσεις και τις αλλαγές που φέρνουν οι επάλληλες παγκόσμιες κρίσεις. Βρίσκεται σε θέση πια να πρωταγωνιστεί γιατί δεν έχει καμία σχέση με την εικόνα
αναξιοπιστίας και διεθνούς ανυποληψίας της κυβέρνησης Τσίπρα – Βαρουφάκη”.

Συνεχίζοντας, ο Γιάννης Οικονόμου επισημαίνει: Πρωταγωνιστεί γιατί αποδοκίμασε το λαϊκισμό και αντιμετώπισε αποφασιστικά την προσπάθεια χειραγώγησης και υπονόμευσης των θεσμών της Δημοκρατίας μας. Η Ελλάδα θα εξακολουθήσει να πρωταγωνιστεί γιατί η κοινωνία, με τη στάση της και τις επιλογές της, δείχνει ότι όσοι απειλούν και απεργάζονται την κατάληψη “αρμών της εξουσίας”, αν τους εμπιστευόταν ξανά ο ελληνικός λαός, ματαιοπονούν”.

Καταλήγοντας, επισημαίνει στη δήλωσή του: “Ο κ. Τσίπρας, όσο και αν βαυκαλίζεται, δείχνει ότι δεν έχει μάθει τίποτα από το 2015 – 2019 και συνεχίζει στον ίδιο δρόμο, όπως μας υπενθυμίζουν συνεχώς και ο ίδιος και οι στενοί του συνεργάτες, ο κ. Πολάκης και ο κ. Καρτερός”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ