Ηλιόπουλος για Μητσοτάκη: Ας συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σε θέση να βάλει πλέον κανένα δίλημμα

Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπολύει ο Νάσος Ηλιόπουλος με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κατερίνη σχετικά με τις εκλογές. Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ κάνει λόγο για «θράσος» του πρωθυπουργού «να αποκαλεί τις άθλιες πολιτικές του ‘δημιουργική πρόταση’» και σημειώνει ότι «όσοι έχουν μπλέξει μαζί του ξέρουν πως στο τέλος βγαίνουν και γδαρμένοι και δαρμένοι».

Αναλυτικά, ο Νάσος Ηλιόπουλος αναφέρει σε δήλωσή του:

«Ο πρωθυπουργός που έχει ρίξει τη χώρα, αλλά και την ίδια του την κυβέρνηση, στον βούρκο των υποκλοπών. Ο πρωθυπουργός που με τις ευλογίες του το καρτέλ της ενέργειας και οι κάθε λογής Πάτσηδες ισοπεδώνουν τα οικογενειακά εισοδήματα. Ο πρωθυπουργός που συνεχίζει να κρύβεται σε Ελλάδα και Ευρώπη για το παρακράτος του. Αυτός ο άνθρωπος έχει το θράσος να αποκαλεί τις άθλιες πολιτικές του ‘δημιουργική πρόταση’».

Καταλήγοντας, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ επισημαίνει ότι «ο κ. Μητσοτάκης ας συνειδητοποιήσει πως δεν είναι σε θέση να βάλει πλέον σε κανέναν κανένα δίλημμα. Όσοι έχουν μπλέξει μαζί του ξέρουν πως στο τέλος βγαίνουν και γδαρμένοι και δαρμένοι».

Νωρίτερα σήμερα, κατά την ομιλία του σε συγκέντρωση μελών και φίλων της Ν.Δ, στον κεντρικό πεζόδρομο της Κατερίνης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε πως «θέλω να στείλω ένα μήνυμα, καθώς πλησιάζουμε, σιγά-σιγά, προς τις εκλογές του 2023: Δεν είναι τώρα η ώρα να ξανακυλήσουμε την πολιτική ζωή της χώρας στο βούρκο».

«Θα πούμε “όχι” σε αυτούς οι οποίοι θέλουν να μας γυρίσουν πίσω. Θα πούμε “ναι” σε κάθε δημιουργική πρόταση, η οποία ενώνει την ελληνική κοινωνία. Και απέναντι σε όσους επιμένουν να ανακαλύπτουν ιστορίες επιστημονικής φαντασίας η δικιά μας απάντηση είναι αυτό που συμβαίνει σήμερα νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης. Η εκκίνηση της διαδικασίας εξόρυξης υδρογονανθράκων για να μπορέσουμε ως χώρα να ενισχύσουμε την ενεργειακή επάρκεια με έργα. Με έργα, λοιπόν, και όχι με λόγια θα απαντάμε στις προκλήσεις των καιρών», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός. ​

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ