Χαμόγελα και πηγαδάκια στην εκδήλωση για τα 47 χρόνια από την ίδρυση της ΝΔ μέσα από φωτογραφίες

Περίσσευαν τα χαμόγελα πίσω από τις προστατευτικές μάσκες για τον κορονοϊό, που φορούσαν οι προσκεκλημένοι στην εκδήλωση που διοργάνωσε το Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής», με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας.

Χαιρετισμό στην εκδήλωση, με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής, Η πορεία της Ελλάδας στην Ενωμένη Ευρώπη», απηύθυνε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενώ ομιλητής ήταν ο πρώην Πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής, ο οποίος έφτασε στον χώρο της εκδήλωσης συνοδευόμενος από τη σύζυγό του, Νατάσα Παζαΐτη – Καραμανλή.

Υπουργοί, βουλευτές, στελέχη και φίλοι της ΝΔ, ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων, τους οποίους καλωσόρισαν οι κκ. Πέτρος Μολυβιάτης και Αχιλλέας Καραμανλής, Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Ιδρύματος αντίστοιχα.

Αγκαλιές, χαμόγελα, σχόλια που προκαλούσαν χαμόγελα και συναντήσεις περιελάμβανε η εκδήλωση.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κάθισε στην πρώτη σειρά μαζί με τον Πέτρο Μολυβιάτη, ενώ επίσης στην πρώτη σειρά κάθονταν ο πρώην Πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με τη σύζυγό του Νατάσα Παζαΐτη και ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης. Μάλιστα, ο φακός κατέγραψε έναν θερμό χαιρετισμό της κυρίας Παζαΐτη με τον κ. Βαρβιτσιώτη, καθώς κάθονταν δίπλα δίπλα. Ακριβώς πίσω τους, στη δεύτερη σειρά, ο φακός εντόπισε τους Νίκη Κεραμέως, Άδωνι Γεωργιάδη, Γιώργο Γεραπετρίτη, Χρήστο Σταϊκούρα και Νίκος Παναγιωτόπουλο.

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνομιλία με την κυρία Παζαΐτη, αλλά και με τον κ. Καραμανλή. Θερμή χειραψία αντάλλαξαν, επίσης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τον Αντώνη Σαμαρά.

Επίσης, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής είχε έναν θερμό εναγκαλισμό με τον συνονόματο ξάδελφό του και υπουργό Μεταφορών, Κώστα Καραμανλή του Αχιλλέα, ο οποίος καταγράφηκε λίγες στιγμές μετά να συνομιλεί με τον υπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκο Πιερρακάκη υπό το βλέμμα της υφυπουργού Εργασίας Δόμνας Μιχαηλίδου.

Παρούσες οι κυρίες Έλενα Ράπτη και Νόνη Δούνια, όπως και η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως. Η Όλγα Κεφαλογιάννη που αρχές Σεπτεμβρίου έφερε στον κόσμο τα δίδυμά της, αγκάλιασε θερμά τον υπουργό Μεταφορών.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Γιάννης Βαρβιτσιώτης κατέφθασε στην εκδήλωση υποβασταζόμενος από τον γιο του και αναπληρωτή υπουργό Εξωτερικών, Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση στο Ίδρυμα «Κωνσταντίνος Γ. Καραμανλής»

ΝΔ εκδήλωση

Αντώνης Σαμαράς Κυριάκος Μητσοτάκης

εκδήλωση ίδρυμα Καραμανλή

εκδήλωση Ίδρυμα Καραμανλή

εκδήλωση ίδρυμα Καραμανλή

εκδήλωση Ίδρυμα Καραμανλή

εκδήλωση Ίδρυμα Καραμανλή

εκδήλωση ίδρυμα Καραμανλή

εκδήλωση ίδρυμα Καραμανλή

εκδήλωση ίδρυμα Καραμανλή

εκδήλωση Ίδρυμα Καραμανλή

 

εκδήλωση ίδρυμα Καραμανλή

Κώστας Καραμανλής Κυριάκος Μητσοτάκης Κυριάκος Πιερρακάκης Δόμνα Μιχαηλίδου Κώστας Αχ. Καραμανλής

 

ΦΩΤΟ: ΙΝΤΙΜΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ