Η τελευταία ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μίχαλου για τις πυρκαγιές – Συγκλονισμένος ο Αλέξης Τσίπρας

Θλίψη σκόρπισε στο πανελλήνιο η είδηση του θανάτου του προέδρου του ΕΒΕΑ, Κωνσταντίνου Μίχαλου . Ο πρόεδρος του ΕΒΕΑ πέθανε από ανακοπή μέσα στο εργοστάσιό του στο Κρυονέρι.

Ο Κωνσταντίνος Μίχαλος βρέθηκε από την πρώτη στιγμή στο μέτωπο της πυρκαγιάς κοντά στο εργοστάσιό του ευχαριστώντας τους πυροσβέστες και τους εθελοντές για τη μάχη που έδιναν. Μάλιστα, είχε κάνει σχετική ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram, στην οποία ανέφερε: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους πυροσβέστες και στους εθελοντές που δίνουν έναν άνισο αγώνα με την πύρινη λαίλαπα! Μακάρι οι ζημιές να περιοριστούν μόνο σε υλικές και να μην έχουμε απώλειες σε ανθρώπινες ζωές και σε ζωάκια. Υπάρχουν συγκεκριμένες ευθύνες και πολλά λάθη και θα πρέπει επιτέλους σε αυτή τη χώρα να υπάρξει ανάληψη ευθύνης με συγκεκριμένες συνέπειες! Δεν νοείται και αυτή η καταστροφή να περάσει έτσι!».

Συγκλονισμένος ο Αλέξης Τσίπρας

Η είδηση του θανάτου του Κωνσταντίνου Μίχαλου έχει συγκλονίσει και τον πολιτικό κόσμο. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, με ανάρτησή του στο twitter, εξέφρασε τα συλλυπητήριά του, ενώ δημοσίευσε φωτογραφία από την συνάντηση που είχε με τον Κωνσταντίνο Μίχαλο, στη φωτιά στο Κρυονέρι πριν από λίγες ώρες.

«Συγκλονισμένος από την είδηση της απώλειας του Κωνσταντίνου Μίχαλου. Πριν από λίγες ώρες ήμασταν μαζί στο μέτωπο της φωτιάς στο Κρυονέρι» έγραψε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Συλλυπητήρια και κουράγιο στους οικείους του».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ