Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας στο Mega Εμβολιαστικό κέντρο Ελληνικού, με Αρχηγό ΓΕΕΘΑ και Νίκο Χαρδαλιά – ΦΩΤΟ

Του Χρήστου Μαζανίτη

Ακόμη ένα mega εμβολιαστικό κέντρο που ανέλαβαν να στήσουν οι Ένοπλες Δυνάμεις και να παραδώσουν στην Πολιτική Προστασία, με στελέχη από διάφορες υπηρεσίες του Στρατού, ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό να το επανδρώνουν, βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία.

Την δημιουργία τριών νέων mega εμβολιαστικών κέντρων είχε αποκαλύψει πρώτη η Realnews της Κυριακής, με δημοσίευμα στις 13 Μαρτίου.

Το πρωί, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, υποδέχθηκε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου, στους χώρους του νέου mega εμβολιαστικού κέντρου στο Ελληνικό που ξεκινά τη λειτουργία του την 1η Απριλίου.

Ο Υφυπουργός, μαζί με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Κωνσταντίνο Φλώρο, τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους και τον Δήμαρχο Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτο, ξενάγησαν την Πρόεδρο της Δημοκρατίας στους χώρους του εμβολιαστικού κέντρου, όπου είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί διεξοδικά για τη διαδικασία των εμβολιασμών.

Αμέσως μετά, η κυρία Σακελλαροπούλου έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Η συνεργασία των Ενόπλων Δυνάμεων και του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δίνει αυτό το πολύ εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Η πανδημία συνεχίζεται, κι ο εμβολιασμός είναι αυτή τη στιγμή η μόνη λύση που έχουμε όλοι για να επιστρέψουμε στην κανονικότητα. Είναι πολύ σημαντικό, ενόψει και της πρόθεσης που εκδηλώνουν οι συμπατριώτες μας να εμβολιαστούν όσο γίνεται συντομότερα, να τους παράσχουμε αυτήν τη δυνατότητα.

Είναι κι ένα μήνυμα αλληλεγγύης κι ευθύνης αυτή η διάθεση για εμβολιασμό, απέναντι σε όσους δίστασαν ή αρνήθηκαν να εμβολιαστούν στην πρώτη φάση. Το εμβόλιο είναι δώρο προς τον άνθρωπο σε αυτήν τη δύσκολη συγκυρία της πανδημίας και πρέπει όλοι να έχουμε συναίσθηση της ευθύνης μας απέναντι στους συμπολίτες μας, σε αυτούς που κινδυνεύουν εξαιτίας της δικής μας απροσεξίας ή εγωιστικής στάσης απέναντι στο ζήτημα αυτό.

Νομίζω ότι το τεχνικό μέρος, το λειτουργικό μέρος, έχει επιτευχθεί σε έναν πολύ σημαντικό βαθμό. Εύχομαι να έρχονται και με πολύ πιο ικανοποιητική ροή οι ποσότητες εμβολίων στο επόμενο διάστημα, ώστε να πετύχουμε αυτό το τείχος ανοσίας του πληθυσμού που θέλουμε και να πάρουμε όλοι πίσω τις ζωές μας.

Θα ήθελα και πάλι να συγχαρώ τις Ένοπλες Δυνάμεις και το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη για αυτήν τη συνεργασία, και όλους όσους συνέβαλαν. Και βέβαια όλο το προσωπικό, παράλληλα με όλους τους ήρωες γιατρούς και υγειονομικούς, που δίνουν τη μάχη αυτήν τη στιγμή στα νοσοκομεία και στα υγειονομικά κέντρα της χώρας.».

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.