Η Λαϊκή Ενότητα καταδικάζει την αναβολή της δίκης των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών

Η Λαϊκή Ενότητα καταδικάζει τη νέα αναβολή της δίκης των αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών Παναγιώτη Λαφαζάνη, Αντώνη Μαυρομμάτη, Λεωνίδα και Ηλία Παπαδόπουλου, διότι δεν είχε κλητευθεί νομίμως ένας εκ των κατηγορουμένων, αιτία που σαφώς δεν είναι ευθύνη των ίδιων των κατηγορουμένων.

Η δίκη αναβλήθηκε για τις 23.06.2020 και είναι η τρίτη αναβολή δίκης αγωνιστών κατά των πλειστηριασμών, η πρώτη με κατηγορούμενο πάλι τον Παν. Λαφαζάνη, που αναβλήθηκε για τις 20.06.2020, διότι δεν παρουσιάστηκε κανείς από τους μάρτυρες κατηγορίας και η δεύτερη των αγωνιστών Ρωμανού Αγγελή, Θωμά Καρρά και Οδυσσέα Χαραλαμπόπουλου που αναβλήθηκε επ’ αόριστον!!!

Οι συνεχείς αναβολές αποτελούν μεθόδευση από τα κέντρα εξουσίας, κυβερνητικά και δικαστικά, διότι δεν θέλουν ούτε να απαλλάξουν, ούτε να καταδικάσουν φοβούμενοι το κοινωνικό και πολιτικό κόστος, αλλά να κρατούν σε ¨ομηρία¨ αγωνιστές με στόχο να καταστείλουν τις αντιδράσεις και να εκφοβίζουν τους πολίτες, ενόψει των χιλιάδων πλειστηριασμών που έχουν προγραμματιστεί για το επόμενο διάστημα.

Αντιστάσεις όμως θα υπάρξουν.

Η κοινωνία θα αντιδράσει στη λεηλασία λαϊκών περιουσιών, πρώτων κατοικιών, στις εξώσεις από σπίτια που έχουν αποφασιστεί το επόμενο διάστημα.

Η καταστολή δεν μπορεί να «πνίξει» την οργή.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ