Η Φωτίου για το plan Β του Βαρουφάκη: Προς τι όλο αυτό το μυθιστόρημα; – ΒΙΝΤΕΟ

"Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θα γινόταν με αυτό το 'ριφιφί'. Έτσι κι έπαιρνε λοιπόν τα ΑΦΜ ο κ. Βαρουφάκης τι θα έκανε ακριβώς; Δεν έχω καταλάβει προς τι όλη αυτή η ιστορία, όπως όλο αυτό το μυθιστόρημα το οποίο εξελίσσεται" ανέφερε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης... ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

“Δεν έχω καταλάβει ακριβώς τι θα γινόταν με αυτό το ‘ριφιφί’. Έτσι κι έπαιρνε λοιπόν τα ΑΦΜ ο κ. Βαρουφάκης τι θα έκανε ακριβώς; Δεν έχω καταλάβει προς τι όλη αυτή η ιστορία, όπως όλο αυτό το μυθιστόρημα το οποίο εξελίσσεται” ανέφερε η αναπληρωτής υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου μιλώντας στο MEGA, σχετικά με το σάλο που έχει ξεσπάσει από το δημοσίευμα της εφημερίδας “Καθημερινή” για το plan B του Γιάνη Βαρουφάκη.

Η κ. Φωτίου πρόσθεσε ότι αποδείχτηκε περίτρανα ότι η κυβέρνηση δεν είχε plan Β γιατί όπως είπε “εαν το είχαμε δεν θα καθόταν ο Τσίπρας μέχρι το χάραμα να προσπαθεί να βγάλει μια άκρη σε τεράστιους εκβιασμούς και πραξικοπήματα που του γινόντουσαν”.

Δείτε το βίντεο του MEGA

Διαβάστε επίσης

Μάρδας: Το σχέδιο Βαρουφάκη δεν τέθηκε ποτέ θεσμικά

Μπακογιάννη για Βαρουφάκη: Μήπως ήρθε η ώρα της δικαιοσύνης;

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.