Η επίθεση του Καμμένου στην Κουντουρά και η απάντησή της – ΒΙΝΤΕΟ

Βαριές καταγγελίες έκανε σήμερα το πρωί ο Πάνος Καμμένος για την Έλενα Κουντουρά. Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ υποστήριξε σε συνέντευξή του ότι η υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έχει χρηματίσει εταιρείες δημοσκοπήσεων με κονδύλια του υπουργείου Τουρισμού ώστε να την εμφανίζουν πρώτη.

Εγώ τον πατέρα της τον αγαπούσα και τον στήριζα, αλλά η κ. Κουντουρά είναι βασιλική συνιστώσα, την οποία βλέπουμε τώρα και στις εταιρείες δημοσκοπήσεων, τις οποίες πλήρωνε ως Υπουργός Τουρισμού. Θα τα βγάλουμε αυτά την άλλη εβδομάδα. Θα την δείτε πρώτη σε όλες τις δημοσκοπήσεις. Αλίμονο, αν πληρώνεις 30 και 40 στις εταιρείες δημοσκοπήσεων” δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή του ΣΚΑΪ “Σήμερα” με τον Δ. Οικονόμου και την Μ. Αναστασοπούλου.

Η Έλενα Κουντουρά έδωσε την απάντησή της σε συνέντευξή της λίγες ώρες αργότερα, διαψεύδοντας τα όσα υποστήριξε ο Πάνος Καμμένος.

“Έχω συνηθίσει, με έχουν στοχοποιήσει, έχω συνηθίσει σε αυτές τις προσβολές, τις συκοφαντίες. Διαψεύδω βεβαίως αυτή τη δήλωση, αυτή την καταγγελία και θέλω να σας πω ότι το υπουργείο Τουρισμού δεν έχει χρήματα για να δίνει σε εταιρείες δημοσκοπήσεων. Το υπουργείο Τουρισμού δεν δίνει χρήματα πέρα από τις πάγιες ανάγκες του” δήλωσε η πρώην υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά, στην εκπομπή της ΕΡΤ1, “Για την Ελλάδα” με τον Σπύρο Χαριτάτο.

“Ο Εθνικός Οργανισμός Τουρισμού έχει ένα πάρα πολύ μικρό προϋπολογισμό, όλες μας οι συμβάσεις, η προβολή και προώθηση βγαίνει στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, εγκρίνεται από το διοικητικό συμβούλιο, βάζουμε υπογραφές, ελέγχονται τα μεγάλα κονδύλια από το ελεγκτικό συνέδριο, τουλάχιστον από την ημέρα που εγώ ανέλαβα το υπουργείο και τη διαχείριση αυτού του μικρού πορϋπολογισμού για την προβολή και την προώθηση, δεν είχαμε τη δυνατότητα παρόλο που θα το θέλαμε να κάνουμε έρευνες για να στοχεύσουμε, να χαράξουμε καλύτερη τουριστική πολιτική. Με ενημέρωσαν από τον ΕΟΤ, ότι το 2016 αμέσως μετά την προσφυγική κρίση έγινε μια μικρή έρευνα που είχε διατάξει τότε ο Γενικός Γραμματέας του ΕΟΤ, μια ποιοτική έρευνα για να δούμε αν οι τουρίστες είναι ικανοποιημένοι κι αν υπήρχε πρόβλημα. Ήταν η μοναδική που μπορέσαμε να κάνουμε έρευνα, με ένα μικρό κονδύλι, δεν γνωρίζω την εταιρεία θα με ενημερώσουν όμως” ανέφερε η πρώην υπουργός Τουρισμού.

“Την διαψεύδω και σήμερα στη Βουλή θα μιλήσω και θα υποστηρίξω ότι είναι πραγματικά θλιβερό να προσπαθούν με τέτοια λάσπη να πλήξουν τους πολιτικούς αντιπάλους. Έχω ζητήσει μια επίσημη δήλωση και από το υπουργείο Τουρισμού και από τον ΕΟΤ και θα τα καταθέσω σήμερα στη Βουλή στην ομιλία μου, το οποίο αποδεικνύει ότι αυτά τα πράγματα δεν ισχύουν, τα διαψεύδω. Γενικά έχω δεχθεί ανήθικη επίθεση από τα Χριστούγεννα και μετά γιατί απλά είμαι ένας άνθρωπος που έχω μια πολιτική διαδρομή, ψηφίζω κατά συνείδηση, πάντα με συμφέρον το όφελος του ελληνικού λαού και της πατρίδας μας. Είμαι ένας άνθρωπος που από την πρώτη στιγμή που μπήκα σε αυτή την πολιτική ζωή το 2004, ανταποκρίθηκα σε ένα κάλεσμα που έκανε ο Κώστας Καραμανλής για τον μεσαίο χώρο. έχω στηρίξει όλα τα προοδευτικά νομοσχέδια, και τότε και στη συνέχεια στο πολυσυλλεκτικό κόμμα που ήμουν μέχρι πρότινος, το οποίο ήταν από την Πατριωτική Αριστερά και Πατριωτική Δεξιά. Ο κόσμος ξέρει την πολιτική μου πορεία θα με κρίνει από το έργο μου και από τις επιλογές μου” συμπλήρωσε η Έλενα Κουντουρά.

“Το μόνο που έχω να πω είναι ότι έχω στεναχωρηθεί πολύ και ως γυναίκα έχω δεχθεί ρατσιστικές επιθέσεις αλλά και ως άνθρωπος και πολιτικός ανήθικες επιθέσεις με συκοφαντίες” υπογράμμισε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ