Η ενόχληση Μητσοτάκη για τις φωτογραφίες υπουργών από τον εμβολιασμό τους – Πελώνη: Κακώς έγιναν αυτές οι αναρτήσεις

Την ενόχληση του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται ότι προκάλεσαν οι φωτογραφίες κυβερνητικών στελεχών από τον εμβολιασμό τους. Μάλιστα, σύμφωνα με τη στήλη “Θεωρείο” της εφημερίδας “Καθημερινή”, οι φωνές του ακούστηκαν μέχρι τις νερατζιές. Όπως αναφέρει η εφημερίδα, “αφορμή, οι πανηγυρικές αναρτήσεις και τα φωτογραφικά ενσταντανέ που ‘‘ανέβασαν’’ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για τον εμβολιασμό τους”.

“Τα κυβερνητικά στελέχη που εμβολιάστηκαν μέχρι σήμερα είναι τα κυβερνητικά στελέχη που κρίθηκε ότι βρίσκονται σε κρίσιμα πόστα προτεραιότητας, ότι δεν πρέπει να λείψουν από τη θέση τους. Προφανώς υπάρχουν κρίσιμες λειτουργίες της κυβέρνησης οι οποίες δεν μπορούν να μπουν στον αυτόματο αν συμβεί κάτι. Σας θυμίζω την περίπτωση του κ. Πλακιωτάκη. Η προτεραιοποίηση έχει γίνει από την εθνική επιτροπή εμβολιασμών, σε ότι αφορά τις αναρτήσεις τις χθεσινές επειδή δόθηκε μια λάθος εικόνα, κακώς έγιναν αυτές οι αναρτήσεις. Αντιλαμβάνομαι την προσδοκία και την ελπίδα όλων των Ελλήνων πολιτών, και ελπίζω πως θα είναι όλων, να εμβολιαστούν και τα κυβερνητικά στελέχη που ήταν σε αυτή τη φάση να εμβολιαστούν προφανώς είναι άνθρωποι και ως άνθρωποι υπερέβαλαν στην εικόνα” δήλωσε στον ραδιοσταθμό Παραπολιτικά η αναπληρώτρια κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη.

“Ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στον εμβολιασμό του πρωθυπουργού και της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας. Ο συμβολισμός ήταν αυτός για να εκπεμφθεί το μήνυμα ενότητας από την πολιτική και πολιτειακή ηγεσία ότι το εμβόλιο είναι ασφαλές για όλους τους Έλληνες. Ο συμβολισμός ήταν αυτός, υπήρχε μια λίστα από ανακοινώθηκε την προηγούμενη εβδομάδα και αφορούσε κρίσιμες λειτουργίες του κράτους και της κυβέρνησης. 66 έχουν εμβολιαστεί, κυβερνητικά στελέχη και κρατικοί λειτουργοί από τους 1.128 που έχουμε μέχρι σήμερα και να σας θυμίσω ότι σε αυτούς υπάρχουν κρατικοί λειτουργοί όπως η ηγεσία των Ενόπλων δυνάμεων, των Σωμάτων Ασφαλείας, του Λιμενικού και εδώ κλείνει αυτό” τόνισε η κ. Πελώνη.

“Για τις selfies κακώς έγιναν, ο συμβολισμός του θέματος εξαντλήθηκε στο ανώτατο επίπεδο και δεν χρειαζόταν τίποτα παραπάνω. Κακώς υπήρχαν αυτές οι αναρτήσεις” πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ