Η απόφαση ικανοποίησε και τον Καμμένο και τον Παπανδρέου

Η απόφαση ικανοποίησε και τον Καμμένο και τον Παπανδρέου

 

Τέλος έλαβε η δικαστική διαμάχη ανάμεσα στον Αντρίκο Παπανδρέου και τον Πάνο Καμμένο, μετά τη χθεσινή απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, αναφορικά με τις δύο αγωγές που είχε καταθέσει ο πρώτος, εναντίον του Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Η πρώτη αγωγή που είχε καταθέσει ο Αντρίκος Παπανδρέου κατά του Πάνου Καμμένου, απορρίφθηκε στο σύνολο του περιεχομένου και ισχυρισμών του ενάγοντα από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, ενώ επιβλήθηκαν σε βάρος αυτού, δικαστικά έξοδα υπέρ του εναγόμενου (Καμμένου) 20.000 ευρώ.

Σε ό,τι αφορά τη συνεκδικασθείσα δεύτερη αγωγή του κ. Παπανδρέου, έγινε δεκτή εν μέρει και υποχρεώνεται ο κ. Καμμένος να του καταβάλει το ποσό των 30.000 ευρώ. Επίσης, κάθε φορά που θα χρησιμοποιεί εκφράσεις προσβλητικές για το πρόσωπο του Αντρίκου Παπανδρ��ου θα πρέπει να του καταβάλει 500 ευρώ.

Στη δίκη ο κ. Καμμένος εκπροσωπήθηκε από τη σύζυγό του Ελένη Τζούλη, τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων Βασίλη Καπερνάρο και Χρυσούλα Γιαταγάνα και τον Ηλία Γιολδασέα.

Δικηγόροι του κ. Παπανδρέου ήταν ο Λεωνίδας Μαραβέλης και ο Ηλίας Μανιάτης.

 

Ικανοποιημένος ο Καμμένος

Πολιτική δικαίωση για τον ίδιο και τους Ανεξάρτητους Έλληνες χαρακτήρισε ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε σήμερα, την απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών, στη δικαστική διαμάχη του με τον αδελφό του πρώην πρωθυπουργού, Αντρίκο Παπανδρέου σχετικά με τα CDS του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου.

Σε ό,τι αφορά δε, τους χαρακτηρισμούς εναντίον του κ. Παπανδρέου («λαμόγιο» και «θα δικάσουμε κάτω από το σπίτι» που έγραψε στο διαδίκτυο) -για τους οποίους απειλείται με πρόστιμο 500 ευρώ κάθε φορά που θα τους επαναλαμβάνει δημόσια- ο Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε, ότι μια φορά το μήνα θα καλεί τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου, θα αποκαλεί τον κ. Παπανδρέου με έναν από τους παραπάνω χαρακτηρισμούς και θα πληρώνει 500 ευρώ.

 

Τι λέει ο Αντρίκος Παπανδρέου

«Με απόφαση της δικαιοσύνης κατέπεσαν οι σε βάρος μου και της οικογένειάς μου συκοφαντίες για CDS, κερδοσκοπικά παιχνίδια και άλλα μυθεύματα του κυρίου Καμμένου» τόνισε σε δήλωσή του αναφορικά με την υπόθεση των CDS και την απόφαση του δικαστηρίου, ο Άντρίκος Παπανδρέου.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ