Η απάντηση του Κούλογλου στη ΝΔ για την ανάρτηση που προκάλεσε σάλο

Απάντηση στη Νέα Δημοκρατία δίνει ο Στέλιος Κούλογλου, μετά τον σάλο που προκάλεσε ανάρτησή του. “Ο στόχος φυσικά δεν είμαι εγώ, είναι η ανεξάρτητη και πλήρης κάλυψη – και με χιούμορ, το χρειαζόμαστε πολύ – των εξελίξεων της πανδημίας από το Tvxs. Καταλαβαίνω πάντως τη ΝΔ. Στην αγωνιώδη προσπάθεια της να χειραγωγήσει την ειδησεογραφία, προσπαθεί να λογοκρίνει και τις γελοιογραφίες. Οι προηγούμενοι που το έκαναν αυτό ήταν κάποιοι τύποι που δολοφόνησαν τη συντακτική επιτροπή του Charlie Hebdo” αναφέρει ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει:

“Συστήνω ανεπιφύλακτα στη κυβέρνηση να πάψει να ασχολείται με τις γελοιογραφίες, σπαταλώντας το χρόνο που της έδωσαν οι πολίτες με την υπεύθυνη στάση τους. Να φροντίσει την οχύρωση του δημόσιου συστήματος υγείας εφαρμόζοντας επιτέλους τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, τη στιγμή που οι νοσηλευτές στο νοσοκομείο της Χαλκίδας καλούνται να φτιάξουν αυτοσχέδιες μάσκες. Και να οχυρώσει τη κοινωνία, για την οποία έχει πάρει τα πιο τσιγκούνικα μέτρα σε όλη την Ευρώπη”.

Αρχικά, ο κ. Κούλογλου “ανέβασε” στον λογαριασμό του στο twitter ένα σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου, όπου απεικονίζεται ο Χάρος να χτυπά το κουδούνι ενός σπιτιού και να συστήνεται ως “το τεστ που ζητήσατε από τον ΕΟΔΥ”. Η ανάρτηση αυτή προκάλεσε αντιδράσεις και έτσι ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής επανήλθε με νέα ανάρτηση.

Αυτήν τη φορά ανήρτησε μια φωτογραφία όπου απεικονίζεται η μισάνοιχτη πόρτα ενός δωματίου, και χρησιμοποίησε το σύνθημα των ημερών “μένουμε σπίτι” αλλά έσπευσε να προσθέσει την ερώτηση “αλλά να πεθαίνουμε σπίτι;”.

Ακολούθως, με νέα ανάρτηση δικαιολόγησε τις προηγούμενες λέγοντας ότι το σκίτσο του Γιάννη Δερμεντζόγλου θίγει τις ανεπάρκειες αντιμετώπισης της κρίσης ενώ σημείωσε ότι προσέλκυσε πολλούς “ευέξαπτους”. Στη νέα ανάρτησή του πρόσθεσε το βίντεο της Μιράντας Ξαφά από δηλώσεις της σε εκπομπή του Γιώργου Αυγερόπουλου όπου τόνιζε ότι δεν χρειάζονται τα κρατικά νοσοκομεία.

“Το σκίτσο του εξαιρετικού Γιάννη Δερμεντζόγλου που θίγει τις ανεπάρκειες αντιμετώπισης της κρίσης COVID-19 στη χώρα μας, προσέλκυσε πολλούς «ευέξαπτους». Καλωσήρθατε. Αν αναρωτιέστε ποιες λογικές οδηγούν σε τέτοια προβλήματα, ορίστε, σε επανάληψη” έγραψε χαρακτηριστικά στην τρίτη ανάρτησή του.

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε σήμερα με νέα ανάρτηση και νέο σκίτσο του ΓΙάννη Δερμεντζόγλου όπου απεικονίζεται ο Γιώργος Καραϊσκάκης να λέει “μένω σπίτι αλλά όταν γυρίσω θα τους γ@#$σω!”.

Η τελευταία ανάρτηση προκάλεσε την άμεση αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας, όπου το Γραφείο Τύπου σε ανακοίνωση ανέφερε ότι “στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ επιδίδονται σε διαγωνισμό χυδαιότητας την ώρα που η χώρα δίνει σκληρή μάχη” και παράλληλα καλείται ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης να πάρει θέση γι’ αυτές τις χυδαιότητες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ