Η απάντηση του Φίλη στον Μητσοτάκη

Στον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκο Μητσοτάκη, απάντησε ο υπουργός Παιδείας Νίκος Φίλης, σχετικά με την δήλωση του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι λόγω του κακού ήχου της μεγαφωνικής εγκατάστασης στον χώρο, δεν κατάφερε να ακούσει την πρόταση του κ. Φίλη κατά την παρουσία του στο 10ο Συνέδριο της ΝΔ.

Στην πρότασή του ο κ. Φίλης δήλωσε πως ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για συγκλίσεις και συναινέσεις, με δυνάμεις του συντηρητικού χώρου.

Ο υπουργός Παιδείας στην ανακοίνωση του αναφέρει ότι ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, αντί για πολιτική απάντηση έκανε λόγο για κακό ήχο, και επισημαίνει ότι εύχεται το πρόβλημα του Κυριάκου Μητσοτάκη να είναι μόνο ακουστικό.

Διαβάστε αναλυτικά την ανακοίνωση του υπουργού Παιδείας, Νίκου Φίλη:

“Στον χαιρετισμό μου εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, στο 10ο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, αφού, απαρίθμησα τις διαφορές της δικής μας Αριστεράς με το νεοφιλευθερισμό και τη δεξιά κάθε μορφής, διατύπωσα, την πολιτικά αυτονόητη θέση, ότι, μπροστά σε προβλήματα που μπορεί να κρίνουν για δεκαετίες την πορεία της χώρας και τις τύχες εκατομμυρίων Ελλήνων, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι έτοιμος για συγκλίσεις, ακόμη και συναινέσεις, με δυνάμεις του συντηρητικού χώρου.

Αντί πολιτικής απάντησης, ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Μητσοτάκης, δήλωσε, ότι, ο κακός ήχος της μεγαφωνικής εγκατάστασης τον εμπόδισε να ακούσει την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ. 

Εύχομαι, για το καλό της χώρας και της παράταξης που εκπροσωπεί, το πρόβλημα του κ. Μητσοτάκη να είναι μόνο ακουστικό. Κι όταν, σε λίγες μέρες έρθει το τέλος της διαπραγμάτευσης με τους δανειστές, με μια συμφωνία που θα κλείνει την αξιολόγηση και θα βελτιώνει κατά το δυνατόν τη θέση της χώρας μας, να μην εκδηλωθούν ανάλογα «προβλήματα», που θα τον εμποδίσουν και πάλι να αντιληφθεί την πραγματικότητα”. 

 

Διαβάστε επίσης:

Φίλης: Η κυβέρνηση θα εφαρμόσει ό,τι έχει συμφωνηθεί, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο

Το συγκινητικό ΒΙΝΤΕΟ της Γεννηματά για τον πατέρα της

Αυτές είναι οι πρώτες 25 προτάσεις του προγράμματος της ΝΔ 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ