Η απάντηση της ΝΔ στον ΣΥΡΙΖΑ για την Μαρία Σπυράκη

Πολιτική κόντρα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ ξέσπασε με αφορμή το αίτημα της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας για την άρση της ασυλίας της Μαρίας Σπυράκη.

ΣΥΡΙΖΑ: Ο κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει την Μαρία Σπυράκη ή θα κάνει πως δεν την γνωρίζει;

Η ΝΔ, απαντώντας στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνει λόγο για «αντιπολιτευτική απελπισία» του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, σημειώνοντας ότι «επιχειρεί να εμπλέξει ανόμοια πράγματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις».

Αναλυτικά, από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Μαρία Σπυράκη: Η πρώτη δήλωση μετά το αίτημα για άρση της ασυλίας της

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επιχειρεί να εμπλέξει ανόμοια πράγματα για να δημιουργήσει εντυπώσεις. Η υπόθεση της κυρίας Σπυράκη δεν έχει καμία σχέση με το Qatargate. Η ίδια η κυρία Σπυράκη έχει δηλώσει ότι αποδέχεται το αίτημα άρσης της ασυλίας της, προκειμένου να διαφανεί ότι πρόκειται για διοικητική διαφορά σχετικά με επίδομα πρώην συνεργάτη της και ότι η ίδια δεν έχει οικονομική διαφορά με το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο. Καταλαβαίνουμε την αντιπολιτευτική απελπισία του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ας περιμένουμε τον έλεγχο των αρμόδιων αρχών».

Νωρίτερα, ο ΣΥΡΙΖΑ είχε εκδώσει ανακοίνωση στην οποία ανέφερε, μεταξύ άλλων, «ο κ. Μητσοτάκης θα αποπέμψει την κα Σπυράκη ή θα κάνει πως δεν την γνωρίζει όπως την κα Καϊλή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ