Η αντίδραση του Θεοχάρη, όταν ο Παπαδάκης προέβλεψε ότι θα ενταχθεί στη ΝΔ – ΒΙΝΤΕΟ

«Αυτή τη στιγμή έχω μία νέα πραγματικότητα. Είμαι ανεξάρτητος βουλευτής και πρέπει να μάθω τι σημαίνει αυτό. Είμαι νέος στην πολιτική και δεν ξέρω ακριβώς ποιες είναι οι υποχρεώσεις που έχω. Όπως σαν κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος έκανα τη δουλειά μου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο εκπροσωπώντας τίμια και σωστά όσο μπορούσα το Ποτάμι έτσι και τώρα πρέπει να δω ποιες είναι οι νέες υποχρεώσεις που έχω», δήλωσε ο Χάρης Θεοχάρης στην πρωινή εκπομπή του Ant1 σε ερώτηση που του έγινε αν θα μετακινηθεί στην Νέα Δημοκρατία.

Την ίδια στιγμή ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η αντίδραση του κ. Θεοχάρη όταν ο Γιώργος Παπαδάκης προέβλεψε ότι στο μέλλον θα ενταχθεί στην Νέα Δημοκρατία.

«Κάνατε μία πρόβλεψη. Μπράβο σας. Εγώ το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι σήμερα η χώρα έχει ανάγκη και από ανανέωση του πολιτικού σκηνικού. Χρειάζονται νέα πρόσωπα και νέες ιδέες», απάντηση χαρακτηριστικά ο κ. Θεοχάρης.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τρίτης, ο Χάρης Θεοχάρης, με επιστολή του στον Σταύρο Θεοδωράκη, αποχώρησε από την Κοινοβουλευτική Ομάδα του Ποταμιού. 

 

Δείτε το βίντεο από τον Ant1:

Διαβάστε επίσης:

Τι είπε ο Θεοχάρης όταν τον ρώτησαν αν θα πάει στη ΝΔ 

Το Ποτάμι για τον Θεοχάρη: Μας τρέλαινε με τις συνεχείς μετατοπίσεις του 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ