Η αντίδραση της Άντας Παπανδρέου στα περί χωρισμού

Της Μαριτίνας Ζαφειριάδου

Έντονο προβληματισμό προκαλούν στην οικογένεια Παπανδρέου τα τελευταία δημοσιεύματα περί χωρισμού του πρώην πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της επί 26 συναπτά έτη συζύγου του Άντας.

«Νισάφι πλέον. Δεν βαρέθηκαν τόσα χρόνια. Μέχρις εκεί έφτασαν;», είπε ο πρώην πρωθυπουργός όταν στενός του συνεργάτης τον ξύπνησε στην Αμερική όπου βρισκόταν, προκειμένου να τον ρωτήσει πώς θα αντιδράσει στα δημοσιεύματα που φέρουν την Άντα Παπανδρέου να έχει εγκαταλείψει τη συζυγική τους στέγη στη Νέα Ερυθραία και να ζει μόνη της σε σπίτι στο Κολωνάκι.

Με παρόμοιο τρόπο αντέδρασε και η Άντα Παπανδρέου. «Ντροπή πια. Ελεος» φώναξε, μην μπορώντας αρχικά να συγκρατήσει τα νεύρα της. Αργότερα, όταν ηρέμησε, εξομολογήθηκε σε φίλους της που της τηλεφώνησαν αναρωτώμενοι μήπως συμβαίνει κάτι στις σχέσεις του ζευγαριού που είχε κρατηθεί κρυφό ή οι ίδιοι δεν είχαν αντιληφθεί: «Δεν μπορώ να ασχοληθώ άλλο. Κουράστηκα πέντε χρόνια τώρα με τόσες επιθέσεις». Το ζεύγος Παπανδρέου, μάλιστα, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε το πρωί της Τετάρτης, όταν υπήρξαν τα δημοσιεύματα περί χωρισμού του, αποφάσισε να μη δώσει συνέχεια στο θέμα, εκτός της ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού ώστε να σταματήσει, όπως είπαν, η παραφιλολογία.

Διαβάστε επίσης:

“Στόλισε” τον Άδωνι σε ομιλία του στην Κω – ΒΙΝΤΕΟ

Καββαδία: Είμαστε κοντά στη συμφωνία

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ