Γλέζος: Άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ που γνώρισα εγώ…

Τις εξελίξεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο Μανώλης Γλέζος, ζητώντας επί της ουσίας, να διεξαχθεί εσωκομματικό δημοψήφισμα ενώ τάσσεται κατά του τρίτου Μνημονίου, αλλά υπέρ της ανάγκης να διατηρηθεί η ενότητα του ΣΥΡΙΖΑ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το kinisienergoipolites.blogspot.gr, ο Μανώλης Γλέζος, ερωτηθείς στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha αν ο ΣΥΡΙΖΑ οφείλει να διεξαγάγει έκτακτο συνέδριο, διαρκές συνέδριο ή εσωκομματικό δημοψήφισμα, το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς τάχθηκε, εμμέσως πλην σαφώς, υπέρ της τελευταίας λύσης, υποστηρίζοντας πως «εφόσον ο ΣΥΡΙΖΑ είναι υπέρ της λαϊκής κυριαρχίας, οφείλει να προστρέξει στη βάση, στους οπαδούς». «Ενότητα χρειάζεται, όχι διασπάσεις», συνέχισε, υπογραμμίζοντας: «Οφείλουμε να ρωτήσουμε όλα τα μέλη μας και πριν τη συμφωνία».

Παράλληλα, ο Μανώλης Γλέζος άφησε αιχμές για την κυβερνητική πολιτική λέγοντας: «Έχει γίνει μία μετάλλαξη, άλλος ο ΣΥΡΙΖΑ που γνώρισα εγώ και άλλο η κυβέρνηση του Μαξίμου» και πρόσθεσε: «Ο κόσμος ρωτάει τι άλλαξε, τα κοστούμια τους άλλαξαν;»

 

Διαβάστε επίσης:

Τσίπρας: Αν δεν έχω κοινοβουλευτική πλειοψηφία θα πάω σε εκλογές – Ολόκληρη η συνέντευξη

 Τσίπρας για Κωνσταντοπούλου: Αυτά είναι παιδικά πράγματα

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ