Γιώργος Τσίπρας κατά Σκουρλέτη: Ήθελε να κάνει ζημιά στον Κασσελάκη και τον Τσίπρα – Δεν υπάρχει κανένας στρατός τρολ

Για τις εσωκομματικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και για τον Πάνο Σκουρλέτη μίλησε ο Γιώργος Τσίπρας. Ο κ. Τσίπρας είπε ότι «δεν υπάρχει κανένας στρατός τρολ» και πρόσθεσε ότι «ο Σκουρλέτης κάποια μεγάλη ζημιά ήθελε να κάνει στον Στέφανο Κασσελάκη και τον Αλέξη Τσίπρα».

Ο πόλεμος των τρολ: Προσφυγή στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος εξετάζει ο Σκουρλέτης – Τι απαντά ο λογαριασμός «Πεν Νταλαούρα»

Ο Γιώργος Τσίπρας, μιλώντας στο OPEN, τόνισε ότι «ενότητα με τους όρους που διαμορφώθηκαν μετά την εκλογή Κασσελάκη δεν μπορεί να υπάρξει. Για να υπάρξει ενότητα πρέπει να λειτουργήσουμε μέσα σε ένα πλαίσιο κανόνων.

Σύμφωνα με το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, «δεν δημιούργησαν πρόβλημα οι διαγραφές, το πρόβλημα το δημιούργησε η στάση που υπήρχε απέναντι στον νέο πρόεδρο, πριν καν περάσει ο πρώτος μήνας».

Ο κ. Τσίπρας συμπλήρωσε ότι «στόχος είναι να συνυπάρξουμε μαζί σε μια κοινή πορεία και με βάση κανόνες και πως «αν δεν μπορεί ένα τμήμα του κόμματος να συνυπάρξει, το επόμενο βήμα είναι το διαζύγιο».

Ως προς το ζήτημα των τρολ του διαδικτύου που έχει ανοίξει τις τελευταίες ημέρες, ο κ. Τσίπρας απάντησε: «Δεν υπάρχει κανένας στρατός των τρολ, προφανώς υπάρχουν άνθρωποι που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ και χρησιμοποιούν τα social media».

«Άλλη μια απόδειξη για το ποιες είναι οι προθέσεις του συγκεκριμένου συντρόφου. Κάποια μεγάλη ζημιά ήθελε να κάνει στον Κασσελάκη και τον Τσίπρα» είπε κατόπιν χαρακτηριστικά ο κ. Τσίπρας για τον Πάνο Σκουρλέτη, ενώ χρησιμοποίησε τη φράση «ας πάει όπου θέλει» σε ερώτηση αναφορικά με την πρόθεση του πρώην γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ να προσφύγει στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ