Γιώργος Σταθάκης: Αιχμηρή ανάρτηση κατά Κασσελάκη – «Καλά κάνει και κρύβεται, θα είχαμε εντυπωσιαστεί από την άγνοια»

«Ο Κασσελάκης είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, ανεξαρτήτως κόμματος, που δεν ξέρει ότι τα Κατεχόμενα είναι «ψευδοκράτος», ο πιο διαδεδομένος πολιτικός όρος ever», αναφέρει ο πρώην υπουργός και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Σταθάκης, με αφορμή το ατόπημα του υποψήφιου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

«Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλά κάνει και κρύβεται από την τηλεόραση εδώ και 15 ημέρες και δεν δίνει συνεντεύξεις ή αρνείται τα debate. Θα είχαμε εντυπωσιαστεί από την άγνοια, όχι των ελληνικών, αλλά των μεγάλων θεμάτων της οικονομίας και της Πολιτικής» σημειώνει στην αιχμηρή ανάρτησή του.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του αναφέρει:

«Ο Κασσελάκης είναι ο πρώτος Έλληνας πολιτικός, εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, ανεξαρτήτως κόμματος, που δεν ξέρει ότι τα Κατεχόμενα είναι «ψευδοκράτος», ο πιο διαδεδομένος πολιτικός όρος ever. Η Κύπρος είναι ΕΝΑ ΚΡΑΤΟΣ, μέλος της ΕΕ. Ο ίδιος είπε ότι το ξέρει, αλλά δεν ξέρει καλά ελληνικά.

Θα τον πίστευα, αλλά με τη μουσουλμανική μειονότητα επίσης δεν τα πήγε καλά, και στα ελληνικά και στα πολιτικά. Εμφανώς αγνοεί τη Συνθήκη της Λωζάνης. Φαντάζομαι τι θα συνέβαινε να χρειαζόταν να εξηγήσει τα ελληνοτουρκικά!!!!!!

Ο υποψήφιος Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ καλά κάνει και κρύβεται από την τηλεόραση εδώ και 15 ημέρες και δεν δίνει συνεντεύξεις ή αρνείται τα debate. Θα είχαμε εντυπωσιαστεί από την άγνοια, όχι των ελληνικών, αλλά των μεγάλων θεμάτων της οικονομίας και της Πολιτικής (βλ. Αποκαλυπτική η συνέντευξη με Χαρίτο στο Κόντρα).

Η Πολιτική είναι πολύ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ γιατί αφορά τις ζωές των ανθρώπων, εκατομμυρίων ανθρώπων. Ας σοβαρευτούμε!!!!!!!!»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ