Γιώργος Λυγγερίδης: Σπαραγμός στην κηδεία του αστυνομικού – «Παρών» ο Κυριάκος Μητσοτάκης

Παρουσία του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη τελείται η κηδεία του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου, στη Θεσσαλονίκη. Ο 31χρονος αστυνομικός έχασε την ζωή του έπειτα από πολυήμερη νοσηλεία μετά τον βαρύτατο τραυματισμό του κατά την διάρκεια των επεισοδίων στου Ρέντη.

Άγημα αποδίδει τιμές, ενώ το «παρών» δίνουν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Οικονόμου, συνάδελφοι του αστυνομικού από την Υποδιεύθυνση Αποκατάστασης Τάξης στην Αθήνα αλλά και σώματα ασφαλείας. Την εξόδιο ακολουθία τελεί ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Φιλόθεος.

Τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη εκπροσωπεί η Δώρα Αυγέρη (εκπρόσωπος Τύπου) και παρευρίσκονται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Νίκος Ανδρουλάκης, ο πρόεδρος της «Νίκης» Δημήτρης Νατσιός, και ο υφυπουργός Κωνσταντίνος Κατσαφάδος, η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας Ειρήνη Αγαπηδάκη και ο υφυπουργός Υγείας Δημήτρης Βαρτζόπουλος, ο υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Στάθης Κωνσταντινίδης, ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Σωκράτης Φάμελλος, ο Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας Σταύρος Καλαφάτης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Θεσσαλονίκης Στέλιος Αγγελούδης, ο απερχόμενος δήμαρχος Κωνσταντίνος Ζέρβας, η αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Βούλα Πατουλίδου, βουλευτές κ.ά.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ