Γιαννούλης στον Realfm 97,8: Θα έπρεπε να υπάρχει ένα Plan B εφόσον υπάρχουν αρρυθμίες στη ροή των εμβολίων

“Με κάνει ιδιαίτερα σκεπτικό η τελευταία εξέλιξη με τα μονοδοσικά εμβόλια της Johnson, που αναδεικνύει ένα πρόβλημα σχεδιασμού και αντανακλαστικών” δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Παρόλα αυτά πρέπει να είμαστε αισιόδοξοι ότι θα υπάρξει και συλλογική και ατομική και κυβερνητική ευθύνη, που σπανίζει λίγο στη διαχείριση της πανδημίας, αλλά αισιοδοξούμε από απόγνωση” πρόσθεσε.

“Θα έπρεπε να υπάρχει ένα Plan B, για το γεγονός ότι η ροή των εμβολίων, με την οποία έγινε ο αρχικός σχεδιασμός, ήταν γνωστό τοις πάσι ότι στην Ευρώπη υπάρχουν ζητήματα και αρρυθμίες. Είναι τόσο σημαντικό για εμάς το άνοιγμα του τουρισμού, που θα έπρεπε να είχε τη μέγιστη δυνατή προετοιμασία και εναλλακτικό σχέδιο για να μην αποκόπτονται σήμερα πληθυσμοί της ηπειρωτικής Ελλάδας, καλώς να εμβολιαστούν οι νησιώτες και οι εποχιακοί εργαζόμενοι του τουρισμού, αλλά φανταστείτε τι γίνεται σε αυτούς που περιμένουν να εμβολιαστούν στην ηπειρωτική Ελλάδα και ακυρώνονται τα ραντεβού τους. Δεν λέω ότι υπάρχουν μαγικές λύσεις, ούτε ότι γίνονται θαύματα” περιέγραψε.

“Ο κ. Χατζηδάκης απέδειξε για άλλη μια φορά ότι δεν είναι ο μεταρρυθμιστής υπουργός, είναι ο υπουργός που εκτελεί πολιτικά συμβόλαια” είπε σχετικά με το νέο νομοσχέδιο για τα εργασιακά.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ