Γιαννούλης στον Realfm 97,8: Είναι υψηλός στόχος η ενότητα στον ΣΥΡΙΖΑ

«Για να αποφύγω να μιλήσω σαν κομματικό ρομπότ, θα σας πω απευθείας ότι σημαντική για την παράταξη είναι η ενότητα. Είναι υψηλός στόχος η ενότητα και η συναντίληψη ότι ένα κόμμα εξουσίας σε αυτή τη φάση με βάση το εκλογικό αποτέλεσμα πρέπει να συγκροτήσει τη λογική της επισπεύδουσας αντιπολίτευσης που προτείνει» δήλωσε ο Χρήστος Γιαννούλης, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8.

«Πρέπει να δώσουμε μια προοπτική και ένα όραμα στον κόσμο για το τι λέμε προγραμματικά και πώς επιδιώκουμε να είναι η διακυβέρνηση της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ. Πρέπει να το κάνουμε γρήγορα όμως, δεν έχουμε χρόνο και πρέπει να το κάνουμε συντεταγμένα με την λιγότερη δυνατή εσωστρέφεια αλλά και την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή» σημείωσε.

«Ως δημοσιογράφος το πρώτο ερώτημα που θα έθετα θα ήταν “στις πόσες εκλογικές αποτυχίες πρέπει να πάρει σκληρές αποφάσεις για τον εαυτό του ένας πρόεδρος”. Και απαντώ αμέσως. Ο τρόπος που λειτουργεί ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πολλές σημαντικές οργανωτικές πολιτικές και αυτό το έχουμε κατακτήσει ως συλλογικότητα» τόνισε.

«Δεν έχω ακριβή ενημέρωση για τον οδικό χάρτη, γνωρίζω όμως πως τις επόμενες ώρες θα συγκληθούν τα όργανα και στο βάθος υπάρχει ένα εξαντλητικό συνέδριο, το οποίο θα κινείται ταυτόχρονα, παράλληλα με τις πολιτικές εξελίξεις γιατί θα συγκροτηθεί μια Βουλή με νομοθετικό έργο, που από ότι καταλαβαίνω ο Κυριάκος Μητσοτάκης θέλει να κερδίσει τον πρώτο χρόνο της δεύτερης θητείας του. Παραμένει μέχρι τις ευρωεκλογές παρών ο Αλέξης Τσίπρας από ότι είπε και ο ίδιος» είπε ο κ. Γιαννούλης.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ