Γιάννης Οικονόμου: Η απάντηση στις δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου μετά το ντέρμπι της Λεωφόρου

Την δική του απάντηση έδωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, στις δηλώσεις του μέλους του Δ.Σ. της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Γιάννη Βρέντζου, περί φασιστικού παρακράτους στο ποδόσφαιρο και καθεστώτος παρανομίας μέσα στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη.

“Πρώτα απ’ όλα, τα όσα είπε ο κ. Βρέντζος χθες σαφώς και δεν ισχύουν σε καμία περίπτωση. Δεν μπορώ να καταλάβω από πού κι ως πού με την ποδοσφαιρική του ιδιότητα μπορεί κάποιος παράγοντας να προβαίνει σε αυτού του είδους τις εκτιμήσεις χωρίς το παραμικρό στοιχείο. Σαφώς, λοιπόν, και δεν συμβαίνουν. Σε ό,τι αφορά τώρα την ποδοσφαιρική διάσταση όλων των υπολοίπων πραγμάτων, δεν έχω εγώ αρμοδιότητα να σχολιάσω” δήλωσε συγκεκριμένα.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Βρέντζου

Να θυμίσουμε ότι μετά το τέλος του χθεσινού ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, ο Γιάννης Βρέντζος, μέλος του Δ.Σ. του Ολυμπιακού, με δηλώσεις του on camera μετά το τέλος του παιχνιδιού, τόνισε πως το ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος, επιτέθηκε στην κυβέρνηση και πρότεινε να αποχωρήσουν οι ερυθρόλευκοι από το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV: 

«Αυτό που είναι ξεκάθαρο σήμερα και αναδείχθηκε είναι ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο διοικείται από ένα φασιστικό παρακράτος που διέπεται από παρανομία και οργανωμένο έγκλημα. Αυτό βέβαια είναι λογικό όταν στα τελευταία τρία χρόνια λειτούργησε μέσα στην Κυβέρνηση ένα καθεστώς παρανομίας στο Μέγαρο Μαξίμου με επικεφαλής τον Γρηγόρη Δημητριάδη και άλλα λαθραία και παράνομα στοιχεία.

Η ανοχή μας σε αυτή την ανομία τελείωσε. Η προσωπική μου πρόταση είναι ο Ολυμπιακός να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα και να διεκδικήσει στα δικαστήρια την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου” ανέφερε συγκεκριμένα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ