Γιαννακοπούλου στον Realfm 97,8: Ο ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε διάπλατα την πόρτα στα funds

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8  δήλωσε πως «χρειάζεται μια ολιστική, πιο μόνιμη στήριξη με πραγματικές αυξήσεις στους μισθούς και τις συντάξεις και όχι απλά επιδόματα».

«Πρέπει να δούμε το ασφαλιστικό από την αρχή. Πρέπει να καταργηθεί η προσωπική διαφορά από 1-1-24 και να βρεθεί ένας άλλος τρόπος για το ασφαλιστικό» διευκρίνισε.

«Επιμένουμε ότι πρέπει να χορηγηθεί ένα νέο ΕΚΑΣ» είπε η κ. Γιαννακοπούλου. «Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που δεν είχε ψηφίσει την προστασία της πρώτης κατοικίας, του νόμου ΠΑΣΟΚ, τον λεγόμενο νόμο Κατσέλη, όπως επίσης ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που άνοιξε διάπλατα την πόρτα στα funds επί διακυβέρνησής του» είπε η κ. Γιαννακοπούλου.

«Η ΝΔ επί της ουσίας ζητάει αυτοδυναμία, “καίει” τις πρώτες εκλογές, άρα τι να συζητήσουμε για συνεργασία με τη ΝΔ αφού το “καίει” μόνη της; Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ μιλάει για μια προοδευτική συνεργασία υποτίθεται μαζί μας, η οποία έχει απροσδιόριστο περιεχόμενο. Πάνω σε τι να συνεργαστούμε; Για τους αρμούς της εξουσίας; Για την κατάργηση των Ανεξάρτητων Αρχών; Για τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας;» σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ