Γιαννακοπούλου στον Realfm 97,8: Μάλλον ο κ. Πολάκης διάβαζε Λούκι Λουκ όταν ήταν μικρός – Να τον χαίρονται στο κόμμα του

Η αναπληρώτρια κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στην Κάτια Μακρή στον Realfm 97,8 αναφέρθηκε στο χθεσινό επεισόδιο με τον Παύλο Πολάκη

“Τι να πω εγώ για έναν άνθρωπο που λέει “ο Θεός συγχωρεί, εγώ ποτέ”. Να σας πω την μαύρη αλήθεια μου θυμίζει καουμπόικα κόμικ. Μάλλον θα διάβαζε πολύ Λούκι Λουκ όταν ήταν μικρός. Δυστυχώς όμως όλο αυτό το φαινόμενο του άκρατου λαϊκισμού και του γραφικού τραμπουκισμού είναι επικίνδυνα. Αυτή τη στιγμή έχουμε πιο σοβαρά προβλήματα, ο ελληνικός λαός έχει σοβαρά προβλήματα για να ασχολείται με τέτοιου είδους γραφικότητες, οι οποίες όμως είναι επικίνδυνες. Χθες δημιουργήθηκε ένα επεισόδιο, αφού είχε προηγηθεί και μια ανάρτηση όπου με κατασυκοφαντούσε ψευδώς και προσπαθούσε να με πλήξει ηθικά και πολιτικά. Ξέρετε το πολιτικά μπορώ να το παραβλέψω, το ηθικά όμως ποτέ! Άρα, λοιπόν τον κάλεσα να γυρίσει πίσω για να πάρει την απάντησή του, δεν το έκανε. Θα μου επιτρέψετε να μιλήσω αξιακά. Η θέση μου είναι, γιατί με εγκάλεσε γιατί ψήφισα την άρση ασυλίας του, ότι οι βουλευτές δεν είμαστε προστατευόμενο είδος, είμαστε ακριβώς όπως είναι όλοι οι Έλληνες πολίτες” είπε χαρακτηριστικά.

“Κανείς δεν μπορεί να χρησιμοποιεί την βουλευτική ασυλία για να τραμπουκίσει, να διασύρει, να εξυβρίσει και να συκοφαντήσει. Δεν είμαστε ανώτεροι από τους Έλληνες πολίτες” σημείωσε.

“Εγώ δεν καταλαβαίνω πολλά από τέτοιου είδους ψευτομαγκιές. Αυτά καλό είναι κάποια στιγμή να τελειώνουν από το πολιτικό μας σύστημα. Υπάρχει ένας επικίνδυνος λαϊκισμός, ένας υφέρπων φασισμός και να τον χαίρονται στο κόμμα του, γιατί προφανώς για να μην του λέει κανείς τίποτα, κάποιοι μπορούν να συμφωνούν, τον ανέχονται, δεν ξέρω ποια είναι η γνώμη του κ. Τσίπρα. Αν με αυτό νομίζουν ότι είναι κεντροαριστερά, τότε με αυτό το πλευρό να κοιμούνται” συμπλήρωσε.

“Η κυβέρνηση φαίνεται κουρασμένη, κάνει διαρκώς λάθη”

“Προειδοποιούσαμε την κυβέρνηση ήδη από τον Σεπτέμβριο για να πάρει μια ολιστική βεντάλια μέτρων για την αντιμετώπιση του προβλήματος, που βλέπαμε να έρχεται. Περιμένουμε να δούμε τι πρόκειται να ανακοινώσει ο κ. Μητσοτάκης. Εγώ οφείλω να σας ομολογήσω ότι δεν μπορώ να καταλάβω για ποιον λόγο έπρεπε να υπάρξει όλη αυτή η καθυστέρηση, που την πλήρωσε ακριβά ο Έλληνας πολίτης. Αυτή τη στιγμή ζούμε μια καταστροφή για τα νοικοκυριά και για τις επιχειρήσεις” τόνισε.

“Τις εκλογές τις κάνει όποτε θέλει ο Πρωθυπουργός. Εγώ είμαι υπέρ του να ολοκληρώνεται η θητεία όπως γίνεται σε όλες τις σοβαρές χώρες και να μην είναι ζήτημα αιφνιδιασμού της εκάστοτε κυβέρνησης” πρόσθεσε.

“Η κυβέρνηση φαίνεται κουρασμένη, κάνει διαρκώς λάθη με καθυστερήσεις, αμφισβητείται σήμερα περισσότερο από ποτέ, έχει φρακάρει το κυβερνητικό έργο – το είπε και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός” σχολίασε η κ. Γιαννακοπούλου.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ