Γιαννακοπούλου στον Realfm 97,8 για Qatar Gate: Πιστεύω ότι δεν θα ανακόψει τη δυναμική μας πορεία

Η κοινοβουλευτική εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ – ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου και στον Αντώνη Δελλατόλα στον Realfm 97,8 αναφέρθηκε στο Qatar Gate και την σύλληψη της Εύας Καϊλή.

Qatar Gate: Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ψήφισε υπέρ της καθαίρεσης της Εύας Καϊλή από την αντιπροεδρία

«Μία Ελληνίδα ευρωβουλευτής φαίνεται μπλεγμένη, προφυλακισμένη και είναι πολύ σοβαρό. Εδώ και κάποιους μήνες η κ. Καϊλή είχε ξεκάθαρα διαφοροποιηθεί από την πορεία του κόμματος, από την στάση του κόμματος όχι απλά λόγω διαφοροποίησης θέσεων. Δεν λέμε ότι η διαφορετική άποψη μέσα στο ΠΑΣΟΚ είναι ένοχη ή ποινικοποιείται. Οι διαφορετικές θέσεις και προτάσεις είναι ο πλούτος του ΠΑΣΟΚ. Αξιακά είχε διαφοροποιηθεί και θα επιμείνω στην ομιλία που έκανε για το Κατάρ. Όταν βγαίνει η αντιπρόεδρος και λέει ότι είναι πρότυπο εργασιακών συνθηκών, αυτό λοιπόν δημιουργεί θέματα αξιακής διαφοροποίησης. Αν έπρεπε να διαγραφεί από τότε, το ακούω. Ναι ενδεχομένως» ανέφερε.

«Δεν μπορεί να απολογηθούμε όλοι για ό,τι κάνει ένα στέλεχος» σχολίασε.

«Υπάρχει ανησυχία στον κόσμο μας, προφανώς υπάρχει προβληματισμός, ένα «γαμώτο τώρα που πηγαίναμε καλά και είχαμε αρχίσει να ανεβάζουμε τα ποσοστά μας», με έχουν πάρει εκατοντάδες φίλοι και ψηφοφόροι και μου λένε για ποιον λόγο να γίνει αυτό τώρα. Πιστεύω ότι θα το ξεπεράσουμε και θα μπορέσουμε να κάνουμε μια προεκλογική αντιπαράθεση για το στίγμα και τις θέσεις μας και όχι για αυτό. Πιστεύω ότι δεν θα ανακόψει τη δυναμική μας πορεία. Κρατήσαμε ξεκάθαρες αποστάσεις» επεσήμανε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ