Γεροβασίλη για τροχαίο έξω από τη Βουλή: Πρέπει να χυθεί άπλετο φως

Στην υπόθεση του τροχαίου που σημειώθηκε έξω από τη Βουλή, την Παρασκευή, αναφέρεται η Όλγα Γεροβασίλη, σημειώνοντας ότι το τραγικό γεγονός “δε χώρα ούτε μικροπολιτική ούτε μικροκομματική εκμετάλλευση ούτε τακτικισμούς” και ζητώντας να “χυθεί άπλετο φως, ούτως ώστε να μη μείνει εις βάρος της Βουλής και του πολιτικού συστήματος οποιαδήποτε αμφιβολία”.

Σε δήλωσή της, η γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία τόνισε πως “είμαστε όλοι πραγματικά συγκλονισμένοι από το τραγικό δυστύχημα στην είσοδο της Βουλής, ένα δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 23χρονο Ιάσωνα, ένα τραγικό γεγονός το οποίο όμως δε χώρα ούτε μικροπολιτική ούτε μικροκομματική εκμετάλλευση ούτε τακτικισμούς”.

Ωστόσο, σημειώνει η κ. Γεροβασίλη “είδαν το φως της δημοσιότητας συμπεριφορές εκ μέρους αστυνομικών της φρουράς της Βουλής, που αφήνουν πραγματικά σκιές, άφησαν σκιές στην κοινή γνώμη” και καταλήγει με την επισήμανση: “Δεν πρέπει να επιτραπεί να μείνουν σκιές, πρέπει να χυθεί άπλετο φως ,ούτως ώστε να μη μείνει εις βάρος της Βουλής και του πολιτικού συστήματος οποιαδήποτε αμφιβολία. Αυτό δεν εξυπηρετεί τη Δημοκρατία”.

Το τροχαίο συνέβη όταν ένα υπηρεσιακό όχημα της ασφάλειας της Ντόρας Μπακογιάννη συγκρούστηκε με τη μοτοσικλέτα που οδηγούσε ο 23χρονος, ο οποίος παρότι φορούσε κράνος, τραυματίστηκε σοβαρά και είναι κλινικά νεκρός. Η οικογένειά του ανακοίνωσε πως θα δωρίσει τα όργανά του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ