Γεροβασίλη στον Realfm 97,8 για τα νέα μέτρα: Έναν χρόνο μετά είμαστε εκεί που ξεκινήσαμε

“Το χειρότερο είναι ότι τείνει να συνηθιστεί αυτή η πολεμική ρητορική εκ μέρους της Τουρκίας και βεβαίως όσο πλησιάζουμε στον δεύτερο γύρο των διερευνητικών, που όλοι γνωρίζουμε ποια θέματα θέλει να βάλει στην ατζέντα ο Ερντογάν, προφανώς οι επιθέσεις γίνονται σκληρότερες” δήλωσε η γραμματέας της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Όταν φτάνεις σε ένα οριακό σημείο και όταν κινδυνεύουν ζωές και όταν το ΕΣΥ φτάνει στα όρια των αντοχών του, όπως συμβαίνει αυτή τη στιγμή, η λύση του κλείνω τους πολίτες στα σπίτια, μπορεί να χρειάζεται, να είναι απαραίτητη. Αυτό που θέλω να σημειώσω είναι ότι ξεκινήσαμε τον Μάρτιο με ένα γενικευμένο lockdown και έναν χρόνο μετά είμαστε εκεί που ξεκινήσαμε με ενδιάμεσα να έχουμε χάσει χιλιάδες συμπολίτες μας. Αυτή είναι η εικόνα” ανέφερε σχετικά με τα νέα μέτρα.

“Είναι αυτάρεσκο να λέει κάποιος ότι τα πήγαμε καλά στην Ελλάδα και στην Ευρώπη. Δεν τα πήγαμε καλά. Ας πούμε η Κούβα τι έκανε; Μαζικές, στοχευμένες ιχνηλατήσεις, παρακολουθώντας την πανδημία και όντας ένα βήμα μπροστά. Η Ελλάδα και η Ευρώπη πάνε ένα βήμα πίσω” περιέγραψε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ