Γερμενής & Ηλιόπουλος δίπλα στον Λαγό-Στο Ναύπλιο ο Μπούκουρας-Τι φοβούνται οι αρχές

Γερμενής & Ηλιόπουλος δίπλα στον Λαγό-Στο Ναύπλιο ο Μπούκουρας-Τι φοβούνται οι αρχές

Τις πρώτες ώρες της προφυλάκισής τους στις φυλακές Κορυδαλλού, πέρασαν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος. Και οι δύο οδηγήθηκαν στο κελί Νο7, ακριβώς δίπλα στο κελί που κρατείται ο Γιάννης Λαγός.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ, λίγες ώρες μετά την εγκατάστασή τους στις φυλακές, οι δύο βουλευτές άνοιξαν την τηλεόραση του κελιού για να ενημερωθούν από τους τηλεοπτικούς σταθμούς για την εξέλιξη της υπόθεσής τους.

Ο τρίτος βουλευτής της Χρυσής Αυγής που προφυλακίστηκε χθες Στάθης Μπούκουρας, μεταφέρθηκε στις φυλακές Ναυπλίου μετά την διαφοροποίησή του από τους δύο συναδέλφους του, με το απολογητικό υπόμνημα που κατέθεσε.

 

Εντολή για τον Μπούκουρα

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr ο Στάθης Μπούκουρας μεταφέρθηκε στην Β’ υποπτέρυγα των φυλακών Ναυπλίου, με εσωτερικό προαύλιο χώρο και με άλλους 35 κρατούμενους που για διάφορους λόγους κρατούνται εκεί. Όπως μεταφέρουν πηγές στο enikos.gr οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι των φυλακών έχουν λάβει εντολή από το υπουργείο Δικαιοσύνης να δείξουν ιδιαίτερη προσοχή στις ασφαλείς συνθήκες κράτησης του βουλευτή.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ