Γεωργιάδης: “Υπήρχε μεγάλη φοροδιαφυγή από όλους μας”

Γεωργιάδης: “Υπήρχε μεγάλη φοροδιαφυγή από όλους μας”

 

Την πεποίθηση ότι δεν πρόκειται να μπαίνουν οι εφοριακοί στα σπίτια των φορολογουμένων που χρωστούν στην εφορία και να παίρνουν τα χρήματα και τα αντικείμενα αξίας που βρίσκουν μέσα σε αυτά, εξέφρασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, στην εκπομπή του Αιμίλιου Λιάτσου, στον Real Fm 97.8.

Την ίδια στιγμή, επισήμανε ότι στην Ελλάδα «επί σειρά ετών υπήρχε μεγάλη φοροδιαφυγή από όλους μας» ενώ διευκρίνισε ότι στόχος του υπουργείου Οικονομικών είναι να χτυπήσει τους οφειλέτες που υπάρχουν ενδείξεις ότι ζουν πολυτελή ζωή, παρά το γεγονός ότι χρωστούν πολλά χρήματα στην Εφορία.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, έκανε λόγο για ανάγκη πανεθνικής προσπάθειας από τους πολίτες ώστε να καταπολεμηθεί η φοροδιαφυγή και συμπλήρωσε ότι για την σημερινή κατάσταση της οικονομίας έχουν τεράστια ευθύνη και οι ψηφοφόροι των τελευταίων χρόνων.

Μάλιστα ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε στις εκλογές του 1981 όταν οι Έλληνες ψήφισαν τον Ανδρέα Παπανδρέου αλλά και στις εκλογές του  2009 που επέλεξαν τον  Γιώργο Παπανδρέου, ο οποίος με την σειρά του οδήγησε την χώρα μας στο μνημόνιο, ενώ συμπλήρωσε ότι οι ψηφοφόροι που ψήφισαν τον Γιώργο Παπανδρέου είναι αυτοί που θα ψηφίσουν τον Αλέξη Τσίπρα στις επόμενες εκλογές.  

 

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ