Γεωργιάδης: Βγαίνω για να κερδίσω

«Πιστεύω ότι η δική μου υποψηφιότητα είναι κάτι που έλειπε» τόνισε, μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στον Realfm 97,8 ο Άδωνις Γεωργιάδης, ερωτηθείς σχετικά με το γιατί αποφάσισε να είναι υποψήφιος για την ηγεσία της ΝΔ. Και πρόσθεσε:

«Συμβολίζει τη δυνατότητα της μεγάλης μας παρατάξεως να είναι ανοιχτή προς τον κόσμο. Ένας άνθρωπος που μέχρι πριν από μερικά χρόνια δεν ήταν καν στη ΝΔ, να μπορεί μετά από 6-7 χρόνια να είναι βουλευτής της, κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, υπουργός της και γιατί όχι και αρχηγός της. Εγώ θέλω μια ΝΔ που θα δείχνει στον κόσμο αυτό που πραγματικά πρέπει να είναι: Μια μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη, ανοιχτή, που νοιάζεται για τα προβλήματα του κόσμου».

Ο βουλευτής της ΝΔ συνέχισε λέγοντας:

«Όποιος βγαίνει σε μια εκλογική διαδικασία βγαίνει για να κερδίσει. Κι εγώ βγαίνω για να κερδίσω» και συμπλήρωσε: «Αυτό που βλέπετε, αυτό είμαι. Άλλοτε με τα καλά μου, άλλοτε με τα κακά μου (…) Αυτός είμαι. Είμαι ένας άνθρωπος που δεν έχω από πίσω μου συστήματα, δεν έχω τις κομματικές γνωριμίες, δεν είμαι στην κομματική επετηρίδα, εργάζομαι από τα νεανικά μου χρόνια, κέρδισα τη βιοπάλη σε σχετικά αντίξοες συνθήκες όταν έχασα τους γονείς μου, έφτασα να είμαι βουλευτής και υπουργός. Με ξέρετε, αυτός είμαι…»

Ο κ. Γεωργιάδης, αναφερόμενος στον βουλευτή της ΝΔ Μάκη Βορίδη, σημείωσε ότι: Δεν είναι η υποψηφιότητά μου, ούτε θέλω να εκλαμβάνεται η υποψηφιότητά μου ως ένας είδος φράξιας με τον φίλο μου τον Μάκη τον Βορίδη. Είμαστε δύο διακριτές πολιτικές προσωπικότητες που έχουμε ταυτότητες σε ορισμένα θέματα και διαφωνίες σε άλλα».

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ