Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Ο ανασχηματισμός είναι προνόμιο του Πρωθυπουργού

“Ο στόχος για τον τουρισμό είναι να φτάσουμε στο 40% του 2019. Δεν έχουμε βάλει στόχο υπερβολικά υψηλό, ούτε είπαμε ότι όλα θα φτιάξουν από τη μία μέρα στην άλλη. Και η αναποδιά με το Ηνωμένο Βασίλειο, θα προτιμούσα να μη συνέβαινε το ξεκαθαρίζω, αλλά δεν αφορά την κυβέρνηση. Πάντως στους γενικούς υπολογισμούς είμαστε μέσα. Για παράδειγμα ο Ιούνιος είναι πολύ καλύτερος από τον περσινό” δήλωσε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης μιλώντας στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, στον Realfm 97,8.

“Είδα τους εργαζόμενους στα ναυπηγεία της Ελευσίνας τη Δευτέρα στο γραφείο μου, σε μια πολύωρη συνάντηση. Εκεί το χρέος είναι πολύ μεγάλο” ανέφερε.

Ερωτηθείς για ενδεχόμενες εκλογές απάντησε ότι “δεν θα έχουμε εκλογές νωρίτερα από την προβλεπόμενη συνταγματική ημερομηνία. Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Και θα σας εξηγήσω γιατί. Η μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση μας και ο Πρωθυπουργός προσωπικά είναι να αλλάξουμε την εικόνα της χώρας μας στο εξωτερικό. Να γίνει η Ελλάδα μια σοβαρή χώρα και όχι μια Βαλκάνια χώρα που όλα αλλάζουν ταυτόχρονα. Θέλουμε να δώσουμε και στους έξω την εικόνα σοβαρής χώρας, σοβαρή χώρα με διαρκείς εκλογές δεν υπάρχει”.

“Ο ανασχηματισμός είναι προνόμιο του Πρωθυπουργού από το Σύνταγμα. Μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει. Έχει φτιάξει μια καλή κυβέρνηση, στις δημοσκοπήσεις είμαστε μπροστά 15 με 18 μονάδες, ο κόσμος είναι ευχαριστημένος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει δικαίωμα να κάνει ανασχηματισμό. Όποτε νομίζει θα τον κάνει” κατέληξε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ