Γεωργιάδης στον Realfm 97,8 για “Θεματοφύλακες του Συντάγματος”: Υπάρχει κεντρική καθοδήγηση και οργάνωση

Ο  Άδωνις Γεωργιάδης σε συνέντευξή του στον Realfm 97,8 και στους Νίκο Χατζηνικολάου και Αντώνη Δελλατόλα, δήλωσε για τους “Θεματοφύλακες του Συντάγματος” ότι “δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η υπόθεση αυτή, που στην αρχή την πήραμε όλοι στην πλάκα, εννοώ με τις στολές και διάφορα τέτοια, έχει εξελιχθεί σε κάτι πολύ σοβαρό. Το κράτος δείχνει και θα δείξει αντανακλαστικά και η ελληνική δικαιοσύνη είμαι βέβαιος ότι θα εφαρμόσει τον νόμο.

Η κατοχή όπλων δεν είναι αστείο πράγμα στην Ελλάδα. Η αντιποίηση αρχής με τις στολές και τα υπόλοιπα δεν είναι απλό πράγμα στην Ελλάδα και φυσικά η απαγωγή δεν είναι απλό πράγμα στην Ελλάδα. Όλα αυτά είναι κακουργήματα, οι άνθρωποι αυτοί μάλλον δεν έχουν καταλάβει πού έχουν μπλέξει ακριβώς και ακούγοντας και τις δηλώσεις του δικηγόρου τους οφείλω να σας πω ότι έχω μείνει έκπληκτος”.

Ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε “όλα θα διερευνηθούν. Είναι βέβαιο ότι εδώ έχει υπάρξει κάποια κεντρική καθοδήγηση και κάποια κεντρική οργάνωση, αλλιώς δεν μπορούν να αποκτήσουν αυτοκίνητα, ταμπέλες, στολές. Όλα αυτά δεν τα κάνει κάποιος μόνος του. Άρα εδώ υπάρχει κάποιου είδους καθοδήγηση, το αν εμπλέκεται ή όχι κάποιος όπως ο κ. Κασιδιάρης δεν το γνωρίζω. Αν εμπλέκεται να τιμωρηθεί, θα έδειχνε ότι δεν έχει βάλει μυαλό”.

Σχετικά με τις ανατιμήσεις σημείωσε ότι “βεβαίως έχουμε αυξήσεις. Σε έναν διεθνή πληθωριστικό κύκλο, η Ελλάδα μας παραμένει στις χαμηλές θέσεις. Πόσο θα κρατήσει ο πληθωριστικός κύκλος; Γίνονται σενάρια, δεν μπορώ να κάνω τον προφήτη. Για το αν μας έχουν ενημερώσει τα σούπερ μάρκετ ότι θα κάνουν μεγάλες αυξήσεις, σας απαντώ ότι δεν μας έχουν ενημερώσει”.

 

Ακούστε τη συνέντευξη του Άδωνι Γεωργιάδη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ