Γεωργιάδης: Ο Κασσελάκης την έχει πατήσει από βλακώδη νόμο του ΣΥΡΙΖΑ – Karma is a bitch

«Ο κύριος Κασσελάκης την έχει πατήσει και θέλω να σας πω το γιατί. Έχετε ακούσει μια αμερικάνικη παροιμία που λέει “karma is a bitch”; Ο νόμος του ΣΥΡΙΖΑ που απαγορεύει στα πολιτικά πρόσωπα να έχουν έστω μερίδιο σε αλλοδαπή εταιρία – που είναι βλακώδης νόμος- τον ψήφισε ο Τσίπρας. Γιατί τον ψήφισε;  Αυτό είναι το κάρμα» δήλωσε σε συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ ο Άδωνις Γεωργιάδης.  

«Όταν κυνηγούσαν την Μαρέβα και τον Κυριάκο ότι δήθεν έχουν εταιρία στο εξωτερικό, ψήφισαν αυτό το νόμο για να πιάσουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη σύζυγό του. Δεν είχε θέμα ο Κυριάκος. Δεν πιάσανε τον Κυριάκο, πιάσανε τον Κασσελάκη. Οι άνθρωποι αυτοί είναι σχεδόν κωμωδία. Προσέξτε, έφτιαξαν ένα νόμο για να βγάλουν εκτός πολιτικής τον αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας και τελικά κατάφεραν να πιάσουν τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ. Το έχω πει πολλές φορές, πιο μεγάλη κωμωδία από τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχει» πρόσθεσε.

«Δεν είναι μόνο ότι έχει αλλοδαπή εταιρία που απαγορεύει ο νόμος, βγαίνει ο οικονομικός υπεύθυνος του ΣΥΡΙΖΑ και λέει ότι από αυτή την αλλοδαπή εταιρία μετέφερε λεφτά στα ταμεία του κόμματος. Τώρα έχει μπλέξει όλο το κόμμα διότι εφόσον το κόμμα έχει πάρει λεφτά από αλλοδαπή εταιρία, είναι υπόλογο στην  χρηματοδότηση. Ξέρετε ότι αυτό μπορεί να οδηγήσει στο να διακοπεί η χρηματοδότηση του ΣΥΡΙΖΑ;» είπε ο υπουργός Υγείας.

Για τον κ. Πολάκη και τη δίκη του ΚΕΕΛΠΝΟ: 

«Την επόμενη εβδομάδα όπως ξέρετε είμαι μάρτυρας στη δίκη του Πολάκη με το ΚΕΕΛΠΝΟ. Μια εβδομάδα πριν το δικαστήριο ο Πολάκης τσακώνεται με τον Κοντονή και τι του λέει; “Θυμάσαι Κοντονή, άχρηστε Υπουργέ Δικαιοσύνης, που στο γραφείο σου εγώ, εσύ και κάποιο τρίτο πρόσωπο στήσαμε την υπόθεση και το είπαμε στον Τσίπρα και ο Τσίπρας μας είπε «προχωρήστε, κάντε τη δίωξη»; Αυτό που έλεγα εγώ τόσο καιρό ότι η υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ είναι πολιτική δίωξη, βγαίνει και το λέει ο Πολάκης με τον Κοντονή».  

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ