Γεωργιάδης – Καρανίκας στα εγκαίνια μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης – «Ο παρεξηγημένος» και «ο πρωτοπόρος»

Στα εγκαίνια μονάδας φαρμακευτικής κάνναβης στην Κόρινθο βρέθηκαν την Πέμπτη ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης και ο Νίκος Καρανίκας.

Μάλιστα, ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε μετανιωμένος για μια δήλωση που είχε κάνει για την επένδυση φαρμακευτικής κάνναβης και τον κ. Καρανίκα και ο τελευταίος με τη σειρά του τόνισε ότι ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι «παρεξηγημένος» υπουργός.

Ο υπουργός Ανάπτυξης στην ομιλία του τόνισε μεταξύ άλλων ότι «σε τηλεοπτική εκπομπή με είχαν ρωτήσει για έναν σύμβουλο τότε Πρωθυπουργού, τον κ. Καρανίκα, ο οποίος είχε εισηγηθεί να γίνει το νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση, την παραγωγή και εμπορία της φαρμακευτικής κάνναβης και είχα πει μία από τις συνηθισμένες μου τηλεοπτικές εξυπνάδες, εύκολη στην τηλεόραση. Συγκεκριμένα θυμάμαι είχα πει «η πρώτη επένδυση που σκέφτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μπάφος» και είχε γίνει πραγματικά χαμός, είχε πάρει μεγάλη έκταση».

Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε: «Θέλω να είμαι ειλικρινής, σπανίως έχω μετανιώσει τόσο πολύ για μία ατάκα που έχω πει στην τηλεόραση, όχι τόσο για τη φαρμακευτική κάνναβη, όσο για τον Νίκο Καρανίκα. Διότι πρέπει να μάθουμε στην Ελλάδα να τιμούμε αυτούς που ανοίγουν τον δρόμο, ασχέτως κομμάτων και προσωπικών σχέσεων. Θέλω λοιπόν να αναγνωρίσω δημόσια στον κ. Νίκο Καρανίκα του ΣΥΡΙΖΑ, τον φίλο του Αλέξη Τσίπρα, ότι ήταν ο πρωτοπόρος στην Ελλάδα για να ξεκινήσει αυτή η ιστορία».

Καρανίκας: «Παρεξηγημένος» υπουργός ο Γεωργιάδης

Στην εκδήλωση των εγκαινίων μίλησε και ο Νίκος Καρανίκας, ο οποίος χαρακτήρισε «παρεξηγημένο υπουργό» τον Άδωνι Γεωργιάδη.

«Είμαι πάρα πολύ συγκινημένος, καθότι βλέπω ότι μια ιδέα γίνεται πράξη. Μιλάμε για ένα παρεξηγημένο φυτό, την κάνναβη, το οποίο το έχει αναλάβει να το προχωρήσει ένας παρεξηγημένος υπουργός, ο κ. Άδωνις και αυτή τη στιγμή μιλάω εγώ που είμαι επίσης παρεξηγημένος από πολύ κόσμο», ανέφερε.

«Ελπίζω η πορεία να ξεπεράσει όλα αυτά τα οποία δημιουργούν προβλήματα και αυτά είναι η άγνοια και ο φόβος», συμπλήρωσε ο Νίκος Καρανίκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ