Γεωργιάδης για το δάνειό του: Είμαι πράσινος δανειολήπτης – Χειρίζομαι με νοικοκυροσύνη τα οικονομικά

Για το Πόθεν Έσχες και το δάνειο που έχει, μίλησε μεταξύ άλλων ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Απαντώντας στην ερώτηση για το εάν μπορεί ένα δάνειο 500.000 ευρώ να εξυπηρετηθεί με εισοδήματα της τάξεως των 30.000 και 36.000 ευρώ, ο υπουργός Ανάπτυξης είπε στο OPEN ότι «τα δάνεια που έχω για το σπίτι που έχω αγοράσει, είναι δάνεια προτού εκλεγώ βουλευτής. Είναι δάνειο του Ιουλίου του 2007. Εγώ εξελέγην βουλευτής με το ΛΑ.Ο.Σ τον Σεπτέμβριο του 2007. Άρα το δάνειό μου δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική σταδιοδρομία μου».

Ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε ακόμη ότι «ως δανειολήπτης είμαι πράσινος. Έχω και bonus από την τράπεζα έγκυρης πληρωμής όλα αυτά τα χρόνια. Δεν έχω χάσει ούτε μία δόση. Το πληρώνω και το πληρώνω και πάρα πολύ σωστά. Γιατί το πληρώνω; Γιατί όλα αυτά τα χρόνια χειρίζομαι και τα οικονομικά της οικογένειάς μου με νοικοκυροσύνη. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει μια φασαρία για λόγους λαϊκισμού. Στα στεγαστικά δάνεια πληρώνεις πρώτα τους τόκους και μετά το κεφάλαιο. Πληρώνω ακόμα τόκους. Από το μνημόνιο οι τράπεζες έκαναν επέκταση των δανείων με μείωση των δόσεων».

Ο ίδιος πρόσθεσε επιπλέον ότι «το δικό μου Πόθεν Έσχες ελέγχθηκε επί ΣΥΡΙΖΑ για ένα εξάμηνο και ομόφωνα είπαν ότι είναι σωστό. Μετά ελέγχθηκε και από την Οικονομική Εισαγγελία και την κα Τουλουπάκη και αρχειοθετήθηκα. Και μετά άρχισε η άλλη συζήτηση: ότι όταν αρχειοθετείται κάτι, δεν σημαίνει ότι είσαι αθώος».

Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ του OPEN:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ