Γεννηματά: Μητσοτάκης και Μενδώνη έσπασαν σήμερα κάθε ρεκόρ υποκρισίας και θράσους

Δριμεία επίθεση στον πρωθυπουργό και την υπουργό Πολιτισμού ασκεί η Φώφη Γεννηματά, κατηγορώντας τους για “υποκρισία”, “θράσος” αλλά και για προσπάθεια “συγκάλυψης” σε ό,τι αφορά την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη.

Σε δήλωσή της, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής σημειώνει πως “ο κ. Μητσοτάκης και η κ. Μενδώνη έσπασαν σήμερα κάθε ρεκόρ της υποκρισίας και θράσους. Προκαλούν την κοινή γνώμη” και απευθύνει δύο ερωτήματα: “Αλήθεια ποιος διόρισε στο Εθνικό Θέατρο τον «επικίνδυνο», όπως ομολόγησαν κ. Λιγνάδη; Αλήθεια ποιος επί εβδομάδες προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκαλύψει την υπόθεση;”.

Όπως υπογραμμίζει η Φώφη Γεννηματά, “την απάντηση πλέον την γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες. Και για τα δύο ερωτήματα. Η κ. Μενδώνη, με εντολή του ίδιου του κ. Μητσοτάκη”.

Επισημαίνει στη συνέχεια πως “η υπόθεση έχει ήδη πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και δεν πείθει κανέναν η σημερινή καθυστερημένη αντίδραση της Κυβέρνησης” για να συμπληρώσει: “Σε οποιαδήποτε Ευρωπαϊκή χώρα, κάποιος θα είχε αναλάβει την ευθύνη και θα είχε παραιτηθεί. Αλλά εδώ για την Κυβέρνηση της ΝΔ η λέξη «φιλότιμο», είναι απόλυτα άγνωστη. Ντροπή!”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ