Γεννηματά: Η χρήσιμη ψήφος για τον ελληνικό λαό είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Μετά τη Λαμία και την Καρδίτσα, η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής Φώφη Γεννηματά επισκέφθηκε τα Τρίκαλα όπου έτυχε θερμής υποδοχής.

«Την Κυριακή μπορεί να επιστρέψει η λογική στη χώρα, με την ψήφο των Ελλήνων πολιτών, μετά τον παραλογισμό που ζήσαμε επί 4,5 χρόνια, με την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, ακροδεξιάς και καραμανλικής συνιστώσας» τόνισε από τον χώρο του εκλογικού κέντρου του κόμματος, αφού νωρίτερα χαιρέτησε και συνομίλησε με πολίτες στον κεντρικό πεζόδρομο επί της Ασκληπιού, στην πόλη των Τρικάλων.

Όπως τόνισε η πρόεδρος του Κινήματος Αλλαγής, «η χρήσιμη ψήφος για τον ελληνικό λαό είναι η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής. Γιατί εμείς είμαστε προοδευτικό αντίβαρο απέναντι στις συντηρητικές πολιτικές της Νέας Δημοκρατίας. Η ψήφος στο Κίνημα Αλλαγής όμως είναι και κρίσιμη ψήφος για την πολιτική σταθερότητα. Εμείς είμαστε εγγύηση για τη σταθερότητα και την ομαλότητα στη χώρα».

Ανέφερε ακόμη πως «η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας δεν αρκεί», λέγοντας στη συνέχεια πως «για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μην βρεθεί η χώρα στον κίνδυνο της ακυβερνησίας, απαιτούνται 200 βουλευτές στην επόμενη Βουλή», και «αυτό μπορεί να επιτευχθεί, μόνο με την κρίσιμη ενίσχυση, την καθοριστική ενίσχυση του Κινήματος Αλλαγής”. Πρόσθεσε «πως η χώρα για να φύγει μπροστά χρειάζεται και μια υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ που απέτυχε ως κυβέρνηση και αποδοκιμάστηκε, δεν μπορεί να έχει τον ρόλο της υπεύθυνης αντιπολίτευσης. Εξάλλου το έχουμε ζήσει και στο παρελθόν. Η χώρα δεν μπορεί να μπει σε περιπέτειες, με τον ΣΥΡΙΖΑ αχαλίνωτο και τον Ρουβίκωνα παρά πόδα. Θα καεί».

«Μονάχα το Κίνημα Αλλαγής μπορεί να είναι υπεύθυνη αντιπολίτευση, με προτεραιότητα την εθνική συνεννόηση για όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου», τόνισε ακόμα η κ. Γεννηματά, συμπληρώνοντας πως «εμείς έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι εννοούμε τη συνεννόηση, ότι βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό».

Κλείνοντας η ίδια απευθύνθηκε «σε κάθε Έλληνα πολίτη, καλώντας να εμπιστευτεί το ΚΙΝΑΛ: «Απογοητευτήκατε από τον ΣΥΡΙΖΑ, στραφήκατε στη Νέα Δημοκρατία στις ευρωεκλογές γιατί θέλατε να γλιτώσετε το συντομότερο δυνατό, από τον Τσίπρα; Μην απεμπολήσετε σήμερα την προοδευτική σας ταυτότητα. Είναι η περηφάνια μας. Και μπορεί να είναι πολύτιμη για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Εμπιστευτείτε μας. Ερχόμαστε δυνατά και είμαστε πολλοί».

Λίγο αργότερα η κυρία Γεννηματά έφθασε στον Βόλο, τελευταίο σταθμό της περιοδείας της στη Θεσσαλία, όπου πραγματοποίησε περίπατο στην Νέα Ιωνία κατά μήκος της Λεωφόρου Ειρήνης και συνομίλησε με πολίτες ς που τη χαιρετούσαν στα καταστήματα και τα καφενεία της περιοχής.

Φθάνοντας στον εμβληματικό ναό της Ευαγγελίστριας και συνοδευόμενη από τους υποψήφιους βουλευτές του ΚΙΝΑΛ στην Μαγνησία, η Φώφη Γεννηματά έκανε τις ακόλουθες δηλώσεις:

«Έχουμε εξαιρετικά κρίσιμες εκλογές μπροστά μας. Οι Ελληνίδες κι οι Έλληνες έχουν σημαντικές αποφάσεις να πάρουν στην κάλπη. Όμως η πιο κρίσιμη ψήφο σε αυτές τις εκλογές για τα συμφέροντα του ελληνικού λαού είναι η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ γιατί μόνο εμείς μπορούμε να είμαστε προοδευτικό αντίβαρο στις συντηρητικές πολιτικές της ΝΔ. Όμως η ψήφος στο ΚΙΝΑΛ είναι ψήφος για τη σταθερότητα γιατί εμείς μπορούμε να εγγυηθούμε σταθερότητα κι ομαλότητα στον τόπο. Η αυτοδυναμία του Μητσοτάκη δεν αρκεί από μόνη της για να αλλάξει η απλή αναλογική και να μην βρεθεί ποτέ η χώρα στον κίνδυνο ακυβερνησίας απαιτούνται στην επόμενη Βουλή 200 βουλευτές κι αυτό μπορεί να επιτευχθεί μέσα από την καθοριστική ενίσχυση του ΚΙΝΑΛ. Για να φύγει η χώρα μπροστά δε χρειάζεται άλλη πόλωση και διχασμό και κλίμα τοξικότητας. Χρειάζεται υπεύθυνη αντιπολίτευση. Ο ΣΥΡΙΖΑ που αποδοκιμάστηκε κι απογοήτευσε ως κυβέρνηση δεν μπορεί να παίξει αυτό τον καθοριστικό ρόλο ούτε στην αντιπολίτευση, τον έχουμε γνωρίσει. Ξέρουμε ότι θα είναι με τον Ρουβίκωνα παρά πόδα και η Ελλάδα θα καίγεται ξανά.

Μοναδική υπεύθυνη αντιπολίτευση μπορεί να ασκήσει το ΚΙΝΑΛ με πίστη στην εθνική συνεννόηση για όλα τα μεγάλα ζητήματα του τόπου. Έχουμε αποδείξει στην πράξη ότι βάζουμε το εθνικό συμφέρον πάνω από το κομματικό και θέλω να απευθυνθώ σε κάθε Έλληνα κι Ελληνίδα. Απογοητευτήκατε από τον ΣΥΡΙΖΑ, στραφήκατε στη ΝΔ γιατί θέλατε να φύγει το συντομότερο δυνατό ο Τσίπρας, τώρα επικαλούμαστε την λογική σας. Για την ψήφο που αποδυναμώνει καθοριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά δεν αφήνει ανεξέλεγκτη την κυριαρχία της δεξιάς . Μην απεμπολείτε την προοδευτική σας ταυτότητα, είναι η περηφάνια μας κι είναι πολύτιμη για το παρόν και το μέλλον του τόπου. Η λογική μπορεί να επιστρέψει στη χώρα με την ψήφο στο ΚΙΝΑΛ. Ερχόμαστε δυνατά Είμαστε έτοιμοι εμπιστευτείτε μας».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ, Πηγή φωτό/βίντεο: trikalaola.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ