Γαμπρός ντύνεται ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ – Η αλλαγή στα σχέδια λόγω κορονοϊού

Προετοιμασίες γάμου για τον Παύλο Μαρινάκη και την Κατερίνα Μαχαιριώτη με πολλή χαρά αλλά και με αρκετές αναπάντεχες αλλαγές στη διαδικασία του. Αν και οι πολιτικοί κύκλοι περίμεναν πως ο γάμος του προέδρου της ΟΝΝΕΔ με τη δικηγόρο σύντροφό του θα αποτελούσε το κοσμικό γεγονός του καλοκαιριού με καλεσμένους τα πιο γνωστά ονόματα της πολιτικής σκηνής, με πρώτο αυτό του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, λόγω κορονοϊού, το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας σε κλειστό οικογενειακό κύκλο και χωρίς γαμήλια δεξίωση.

Σύμφωνα με τη Realnews, ο 30χρονος πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και η δικηγόρος θα έρθουν εις γάμου κοινωνία την Παρασκευή 28 Αυγούστου στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αεροπαγίτου στη Σκουφά, στο κέντρο της Αθήνας σε κλειστό οικογενειακό και φιλικό κύκλο. Στη γαμήλια τελετή θα παρευρεθούν μόνο οι γονείς του ζευγαριού και στενοί συγγενείς ενώ κουμπάροι θα είναι δυο καλοί του φίλοι και συνάδελφοι, οι ποινικολόγοι Αλέξανδρος Μίχας και Μαριλένα Μπουγουλιά.

Ο Π. Μαρινάκης και η Κ. Μαχαιριώτη, που είχαν ονειρευτεί εντελώς διαφορετικά την πρώτη μέρα της κοινής ζωής τους και είχαν κάνει σχέδια τόσο για την τελετή όσο και για τη δεξίωση, σεβόμενοι απόλυτα τα πρωτόκολλα για τον κορονοϊό, άλλαξαν άρδην τα σχέδιά τους για να μη θέσουν σε κίνδυνο την υγεία των καλεσμένων. Σύμφωνα όμως με τη Realnews, προγραμματίζουν σε οκτώ με δέκα μήνες να διοργανώσουν μια μεγάλη γαμήλια δεξίωση με προσκεκλημένους τον πρωθυπουργό, υπουργούς της κυβέρνησης αλλά και πλήθος εκπροσώπων του Κοινοβουλίου και της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Ο Π. Μαρινάκης είναι ζευγάρι με την αγαπημένη του Κ. Μαχαιριώτη για περισσότερο από 12 χρόνια. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα χρόνια του πανεπιστημίου όταν ήταν φοιτητές Νομικής στην Κομοτηνή. Το ζευγάρι συγκατοικεί σε διαμέρισμα στο Παγκράτι εδώ και χρόνια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ